Išias v kolku - kako ga zdravimo in si olajšamo vsakdan


Išias nastane zaradi pritiska na živec v križno-ledvenem delu hrbtenice in povzroča neprijetne bolečine, ki so včasih lahko tudi izjemno močne. Če se živčna korenina vname, je težava še toliko hujša. Išias se manifestira kot bolečina, ki se »razlega« preko spodnjega dela hrbta, zadnjice (ali kolka), nadaljuje v eno izmed nog in celo vse do stopala. Trajanje težav, ki jih povzroča išias v kolku je odvisno od številnih faktorjev, pogosto pa traja tudi več mesecev.

VEČ O BOLEČINAH V KOLENIH IN KOLKU SI PREBERITE TUKAJ!

išias kako ga zdravimo


Išias - kako ga zdravimo? Učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo


Ko gre za išias, zgolj lajšanje bolečin ni dovolj. Potrebno je namreč odstraniti vzrok, ki povzroča išias in posledično bolečine (v kolku). Išias lahko nastane tudi zgolj kot posledica določenega nepravilno izvedenega giba. Kakorkoli že, učinkovito pomoč pri išiasu nudimo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer). Zakaj je ta metoda pomoči pri išiasu primerna?

  • Energijski poseg je ciljano usmerjen v informacijsko matrico prizadetega področja (na medvretenčno ploščico), ki je zdrsnila in je vzrok bolečine. S tem odpravljamo problem pri njegovem izvoru (v energijskem polju) in ne na fizičnem telesu, kjer se »zrcali« simptom problema.
  • Klient bioenergoterapijo »prejema« na daljavo, doma, udobno nameščen v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji, kjer se lahko povsem psiho-fizično sprosti, kar je pomembno za uspešnost bioenergoterapije. Klientu ni potrebno 'verjeti' v delovanje terapije niti mu ni potrebno 'razumeti', kako se energijski postopek (prenos energije na daljavo) tehnološko izvaja.
  • Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih stranskih učinkov.

Terapija za išias deluje na energijskem nivoju v kvantnem polju človekovega organizma (koherentno polje), vseeno pa se učinki manifestiraju tudi na fizičnem nivoju kot pospešena krvna in limfna cirkulacija. Energijski poseg je usmerjen v odpravljanje težav, ki jih povzroča išias, zmanjša prekomeren energetski potencial na področjih, ki jih je prizadela bolečina in stabilizira biokemične procese in fiziološke funkcije. Rezultat posega je - ozdravitev.


Pomoč pri težavah, ki jih povzroča išias v kolku in učinkovitost metode


bolečina v kolku išiasKo gre za zdravstvene težave kot je išias v kolku, se lahko pohvalimo, da smo z bioenergoterapijo po metodi DBRET izredno učinkoviti. Ni potrebno verjeti na besedo. Vabimo vas, da si pridobite svojo lastno izkušnjo in težave, ki vam jih povzroča išias, sanirate na daljavo. Nikakršno vnaprejšnje plačilo ni potrebno. Če rezultat bioenergoterapije nebi bil zadovoljiv, do nas nimate nobenih obveznosti. Še enkrat poudarjamo, da bo išias oziroma bolečine, ki vam jih povzroča išias, vsak dan manjša, v 4-5 dneh pa bo manjša vsaj za 70-90%. Včasih je za popolno odpravo bolečin, ki jih povzroča išias, bioenergoterapijo ponoviti. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.bioquantum.si!