Bolečina v kolku lahko znatno vpliva na kvaliteto vašega življenja


Alternativno zdravljenje bolečin v kolkuVsakdo si želi živeti mirno življenje, brez bolečin. Pa vendar se s starostjo, zaradi obrabe ali kot posledica poškodbe, lahko pojavijo kronične bolečine bolečine v kolku in nogi, ki nas ovirajo v vsakdanjem življenju, hkrati pa znatno vplivajo na kvaliteto življenja. V takšnih primerih izjemno učinkovito pomaga neinvazivna in neboleča energoterapija Bioquantum, pri kateri klientu pomagamo z bioenergijo. Terapija je zelo močna in v organizmu sproži zelo občutne terapevtske učinke - v telesu sproži homeostatične procese samoregulacije, sproži procese samoobnove tkiv in na ta način izjemno učinkovito odpravlja bolečine (kronične bolečine v nogi, kolku in drugod po telesu), tudi take, ki jih sicer odpravljajo s kirurškim posegom. Ko ni več nikakršne substance (hrustanca), takrat tudi izjemno učinkovita energoterapija Bioquantum ne more pomagati. V takih primerih, ko je hrustanec popolnoma obrabljen, pa je kirurški poseg in zamenjava kolka z umetni, edina možnost.


Išias - bolečina v nogi ali kolku

Med najbolj trdovratne bolečine v kolku in nogi sodijo tiste, ki jih povzroča išias. Pri išiasu eden izmed medvretenčnih diskov pritiska na hrbtenjačni živec, kar povzroča bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, bolečine v kolku, nogi, lahko tudi v prstih na nogi. Bolečine v kolku in nogi povzročajo hudo nelagodje pri hoji, v nekaterih primerih pa tudi v mirovanju. To lahko bolnika naredi odvisnega od tuje pomoči, česar si nihče ne želi. Zato vam svetujemo, da se pravočasno odločite za alternativno zdravljenje kolka ali drugega bolečega predela. Energoterapija Bioquantum je tako izjemno učinkovita, da z njo lahko saniramo tudi zastarane poškodbe brez fizičnega kontakta, neinvazivno, na nekirurški način. S posebnimi tehnikami in procedurami se energoterapija Bioquantum lahko izvaja tudi na daljavo, kar je odlična rešitev za vse, ki bi iz kakršnihkoli razlogov težko prišli na terapijo. Terapijo Bioquantum za odpravljanje bolečin v kolku in nogi izvaja skupina usposobljeni in izkušenih bioterapevtov pod okriljem in vodstvom mojstra Karla Kodele. Vsi terapevti imajo bogate izkušnje s področja prakticiranja komplementarnih in alternativnih praks energijske medicine (CAM - complementary and alternative medicine).


Alternativno zdravljenje kolka

Do alternativnega zdravljenja kolka pride zaradi izjemnega terapevtskega učinka bioenergije, univerzalne življenjske sile, s katero se pozdravijo bolečine v kolku. Hkrati se z energoterapijo krepi energijsko biopolje, spodbuja imunski sistem in vzpostavlja psiho-fizično ravnovesje v človeku. Problem (bolečina v kolku) najprej nastane na energetski ravni ter kasneje, če energijski problem ni odpravljen, na fizični ravni. Prav zato lahko s pomočjo alternativnega zdravljenja kolka zdravimo težave v nastajanju ali pa preventivno preprečujemo nastanek bolečin pri vseh, ki so nagnjeni k obrabi kolkov. V veliko primerih operacija kolka po seriji energoterapij (alternativnem zdravljenju kolka) ni potrebna, bolečine pa se bistveno olajšajo že po prvem ciklusu terapij (4 x 30 minut). Eden izmed razlogov za našo učinkovitost pri zdravljenju bolečin v kolku in nogi se skriva v dejstvu, da zdravimo vzrok in ne posledice, razloge zaradi katerih je prišlo do bolečine v kolku in ne simptome. Prepričajte se o učinkovitosti terapije na podlagi lastne izkušnje ter nas obiščite! Preberite več tudi o putiki.

Bioquantum | Odpravite kronične in akutne bolečine v kolku