Plastični ventili, magnetni ventili, kroglični ventili, membranski ventili

Plastični ventili so namenjeni reguliranju dotoka vode. Membranski ventili združujejo zanesljivo in vzdržljivo konstrukcijo. Magnetni ventil prenese krmilni tlak v zgornjo komoro in s tem zapre glavni ventil ali pa magnetni ventil izprazni zgornjo komoro in s tem odpre glavni ventil. Kroglični ventil je armatura z enim togim zapornim telesom, ki se prečno vrti okoli svoje osi in v odprtem položaju omogoča pretok.

Magnetni ventili iz vrhunskih materialov

Magnetni ventil prenese krmilni tlak v zgornjo komoro in s tem zapre glavni ventil ali pa magnetni ventil izprazni zgornjo komoro in s tem odpre glavni ventil. Magnetni ventili so iz vrhunskih materialov.

 

Kroglični ventili in dodatna ponudba

Kroglični ventili so armature z enim togim zapornim telesom, ki se prečno vrtijo okoli svoje osi in v odprtem položaju omogočajo pretok. Poleg tega lahko v naši ponudbi izberete tudi narazličnejše plastične cevi in spojke za cevi.

Membranski ventili – zanesljiva izbira

Membranski ventili so izrecno primerni za reguliranje pretoka. Membranski ventili združujejo zanesljivo in vzdržljivo konstrukcijo. Membranski ventil združuje zanesljivo in vzdržljivo konstrukcijo.

Betaplast d.o.o. Plastični ventili, magnetni ventili, kroglični ventili, membranski ventili

•    Plastični ventili
•    Membranski ventili
•    Magnetni ventili
•    Kroglični ventili
•    Plastične cevi
•    Spojke za cevi

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Pot na Tičnico 5
1351 Brezovica
Spletna stran
E-pošta
01 757 13 60
Seznam fraz
plastični ventili, membranski ventili, magnetni ventili, kroglični ventili, plastični ventil, pvc ventil, membranski ventil, kroglični ventil
ZEMLJEVID