Varilni stroji in elektro varjenje

Varilni stroji in elektro varjenje vam omogočajo kakovostno, hitro, enostavno, ekonomično in sodobno rešitev za spajanje cevi za vodovode, plinovode, kanalizacijo in v industriji. V podjetju Betaplast vam širok nabor materialov za elektro varjenje pomaga, da si izberete pravo kombinacijo za vaše potrebe.

Varilni stroji

Varilni stroji in elektro varjenje morajo biti skrbno izbrani in izvajani za doseganje optimalnih, želenih rezultatov, pri tem pa vam bomo z našimi dolgoletnimi izkušnjami na tem področju znali svetovati. Varilni stroji zahtevajo izkušnje pri uporabi, zato je uposabljanje varilcev in monterjev visoko med našimi prioritetami. Varilnim podatkom se sledi z računalniško podporo, da se zagotovi kontrola kvalitete, kar omogočajo ustrezno izbrani varilni storji. Varilni stroji se lahko pri podjetju Betaplast tudi izposodijo ali servisirajo. Specializirana orodja in varilni stroji vam omogočajo tudi avtomatizirano varitev.


Elektro varjenje - tehnike spajanja

Elektro varjenje je sodoben postopek, ki zagotavlja, da bodo vaše cevi tesnile. Elektrofuzijsko varjenje in čelno varjenje se uporablja pri novogradnjah, kjer se polaga plastične cevi - vodovod in plinovod, saj elektrofuzijsko varjenje in čelno varjenje omogočata najboljše rezultate. Elektrofuzijsko varjenje je avtomatizirano, kar pomeni, da vaš vložek dela ni velik, in je najbolj primerno za delo na terenu. Izvajamo tudi elektrouporovno varjenje. Čelno varjenje zahteva uporabo posebnega aparata, kjer se čela plastičnih cevi poravnajo, pogrejejo in stisnejo. Sočelno varjenje je najbolj cenovno ugodna možnost za varjenje cevi velikih dimenzij. Elektro varjenje za izvajanje potrebuje elektriko, poznamo pa tudi tehnike spajanja, ki ne potrebujejo posebnih orodij ne elektrike in sicer lepljenje cevi. Za lepljenje cevi uporabljamo posebno lepilo za PVC.

Elektro varjenje

Elektro varjenje je cenovno ugodno in vam zagotavlja dolgotrajno uporabo cevovodnih sistemov - tako plinovod, vodovod kot v industriji. Elektro varjenje s svojimi različnimi tehnikami spajanja doseže, da ne prihaja do izgub vode, plinov... in vam pomaga pri doseganju standardov in varovanju narave. Elektro varjenje se uporablja tudi za popravljanje stare infrastrukture.


Betaplast d.o.o. Varilni stroji in elektro varjenje:

- Varilni stroji
- Elektro varjenje
- Elektrofuzijsko varjenje
- Čelno varjenje
- Plastične cevi
- Vodovod
- Plinovod
- Tehnike spajanja