Plastične cevi in cevovodi

Plastične cevi in cevovodi so najprimernejša, cenovno ugodna, dolgotrajna rešitev za izgradnjo javne in industrijske infrastrukture. V podjetju Betaplast vam bodo naši strokovnjaki pomagali najti prave odgovore - prave plastične cevi glede na vaše potrebe.

Plastične cevi in cevovodi - javna infrastruktura

Plastične cevi in cevovodi, ki jih ponujamo v podjetju Betaplast so vrhunske kvalitete, cenovno dostopni in zagotovljajo dolgotrajno uporabo, široka paleta različnih delov in dimenzij pa omogočajo, da z našo pomočjo izberete pravo kombinacijo za vas. Plastične cevi so trdne - odporne proti udarcem, za razliko od kovinskih odporne tudi proti koroziji, žilave in njihovo varjenje na terenu je enostavno. Različne tehnike spajanja, ki jih lahko uporabljamo v najrazličnejših terenskih pogojih omogočajo, da plastične cevi in cevovodi trdno tesnijo in vam zagotavljajo optimalno porabo in izrabo ter kar največji izkoristek. Plastične cevi so gladke, kar preprečuje nalaganje vodnega kamna, ki predstavlja velik problem za cevovode v Sloveniji. Plastične cevi za pitno vodo morajo opraviti različne ateste glede ustreznosti za uporabo, v nasprostju s kovinskimi pa ne rjavijo in ne prihaja do luženja.


Plastične cevi in cevovodi - industrija

Cevovodi za industrijsko infrastrukturo potekajo ponavadi na površini in zahtevajo odpornost na drugačne vplive iz okolja kot plastične cevi za javno infrastrukturo, vendar vam naša ponudba tudi tu prinaša rešitve. Cevovodi za industrijo morajo dopuščati vgradnjo raznih naprav za kontrolo kot so merilec pretoka vode, pH metri, merilec tlaka. Zaradi upoštevanja različnih standardov v različnih panogah je nujno potrebno, da se cevovodi skrbno in natančno izberejo glede na projekt, upoštevati je treba tudi, da večkrat prihaja do popravljanja in razširjanja.


Plastične cevi - različni materiali

Plastične cevi našega podjetja so iz različnih materialov - PVC-C, PVC-U, PP-H, PVDF, ABS in PE100.
PVC-U se danes uporablja predvsem v industriji - odličen za različne kemične medije in za surovo in mehčano vodo. PP-H se prav tako uporablja v industriji za različne sisteme za oskrbo z vodo, za odtoke... PVDF je zelo odporen na raznorazne kemijske spojine, zato se PVDF cevi uporablja predvsem v kemijskih, medicinskih in vojaških panogah. Danes se za plinovod in vodovod ponavadi uporablja PE cevi, predvsem PE100, ima najboljšo kombinacijo lastnosti za namene javne infrastrukture in omogoča enostavno montiranje. PVC-C in ABS cevi v naši ponudbi se spaja z lepljenjem.


Betaplast d.o.o. Plastične cevi PVC cevi:

- Plastične cevi
- Cevovodi
- Plinovod
- Vodovod
- PE cevi
- PVDF cevi
- Tehnike spajanja
- Merilec pretoka vode
- pH metri
- Merilec tlaka

- PVC cevi