Najem avtomobila - rent a car Slovenija

Si želite na počitnice ali na izlet, pa nimate svojega avtomobila? Bi radi imeli vozilo, s katerim bi se svobodno premikali po vaših najljubših krajih? Znašli ste se na pravem naslovu!

Najem avtomobila - majhna cena za veliko storitev

Če iščete ugoden najem vozil, pa naj bodo to osebni avti ali kombiji, si oglejte našo ponudbo. Ponujamo rent a car v Sloveniji in v tujini po izredno konkurenčnih cenah. Najem avtomobila je pri nas zelo preprost: najprej si lahko pogledate ponudbo vozil in si izberete takšno, ki je primerno za vaše okuse. Nato preverite, ali je izbrano vozilo dostopno na datum, ki ga boste izbrali. Prikazala se vam bo cena, h kateri lahko dodate še stroške raznih zavarovanj, seveda po vaši izbiri. Če boste primerjali našo ceno najema avtomobila z drugimi ponudniki, boste ugotovili, da so naše cene zelo konkurenčne. Določiti morate tudi, kje in ob kateri uri boste avto prevzeli ter kje ga boste vrnili. Izposoja avtov je torej izredno enostavna: na koncu le še izberete način plačila (kartico) s katero boste plačali, ter nam javite dodatne želje. Ker svojim strankam radi pridemo naproti, omogočimo tudi brezplačno dostavo vozila, če se nahajate v spektru do 30 km od naše poslovalnice. Najem avtomobila je pri nas popolnoma varen in brez skritih stroškov; predračun lahko preverite na spletu!

Rent a car Slovenija - ugoden najem vozil in druge storitve

Naš rent a car Slovenija ponuja veliko možnosti za potovanje po Sloveniji in tujini, kjer lahko izposojeno vozilo prevzamete in dostavite na letališčih. Najem avtomobila je torej prava rešitev za vse, ki si želijo dinamičnih počitnic in udobja. V naši ponudbi imamo veliko avtomobilov najbolj priznanih znamk: Kia, Ford, Volkswagen, Peugeot, Chevrolet, Renault, Fiat, Opel in Toyota. Izbira se na to razširi na veliko število modelov, ki so primerni za vse potrebe in okuse. Na voljo je izposoja avtov za družine, za pare, za ljubitelje udobja, za varčno vožnjo, z veliko konji in s še mnogimi drugimi značilnostmi. Skratka, najem avtomobila, ki vas bo zadovoljil, je pri nas zagotovljen!

Izposoja avtov in druge storitve

Poceni najem avtomobila ni edina storitev, ki vam jo nudimo. Po konkurenčnih cenah smo vam na voljo tudi za najem avtovleke, tovornih prikolic in kombijev. Poleg tega nudimo tudi prevoz oseb ali tovora ter 24-urno asistenco na območju celotne Slovenije! Čeprav ostaja ugoden najem vozil naša osrednja ponudba, pa imamo na voljo tudi druge storitve v našem avto centru, in sicer vulkanizerstvo, servis vozil in klimatskih naprav, prodaja pnevmatik ter zamenjava zavor in stekel. Skratka, spoznamo se na vse, kar se tiče prevoznih sredstev: pri nas ste v dobrih rokah!

Agio | Najem avtomobila, izposoja avtov, rent a car Slovenija, ugoden najem vozil - povezave do naše spletne strani:
  • Izposoja avtov
  • Rent a car Slovenija
  • Ugoden najem vozil