Najcenejši rent a car, Ljubljana - najem vozila in ostale storitve

Se zanimate za najem vozila? Morda za najem kombija za prevoz oseb? Znašli ste se na pravem mestu, saj vam v podjetju Rent a car Agio nudimo najcenejši najem vozil v Ljubljani. Najcenejši rent a car se nahaja na Celovški 228, Ljubljana.

Najcenejši rent a car, Ljubljana - najem vozila, avtovleke, asistenca...

Naš spekter ponudbe je izredno širok. Ne le, da smo najugodnejši rent a car, kar z drugimi besedami pomeni, da so cene za najem osebnega vozila daleč najnižje v celotni Ljubljani, po izredno ugodnih cenah vam nudimo tudi druge storitve. Sem spadajo najem avtovleke, tovornih prikolic, kombijev, prevoz oseb ali tovora, 24-urna asistenca na območju celotne Slovenije ter ostale storitve, kot so vulkanizerstvo, prodaja pnevmatik, servis vozil in klimatskih naprav, zamenjava zavor, stekel in podobno. Če si želite nizkih cen ter popolnih in kakovostnih storitev, obiščite najcenejši rent a car v Ljubljani - podjetje Agio.

Najem vozila različnih znamk - najugodnejši najem v Ljubljani

Prenehajte se spraševati, kje lahko opravite poceni najem avtomobila, in si raje oglejte naš vozni park ter rent a car cenik. Ugotovili boste, da je izbira za najem vozila ogromna, če pa boste cene primerjali s konkurenco, gotovo ne boste spregledali dejstva, da je Agio najcenejši rent a car v Ljubljani. Na voljo so vam vozila priznanih znamk, kot so Smart, KIA, Chevrolet, Renault, Fiat, Opel, Ford, VW in Peugeot. Izbirate lahko med številnimi modeli, med najpriljubljenejšo izbiro zagotovo sodijo Renault Twingo, Clio in Megane, Toyota Verso, Avensis in Prius ter Chevrolet Aveo in Cruz. Seveda vam je na voljo tudi najem drugega vozila, za celoten vozni park si oglejte spletno stran ponudnika Agio.si, ki vam omogoča najcenejši najem vozil v Ljubljani.

Najem vozila lahko rezervirate preko spleta

Rezervacija vozila je izredno enostavna, saj jo lahko opravite kar preko spleta. V obrazec vpišite svoje podatke, izberite želen avto, določite kraj prevzema in vračila vozila, sporočite nam želen termin najema vozila, izberite kreditno kartico, s katero želite plačati, na koncu pa nam lahko sporočite še vse vaše dodatne želje. Vozilo lahko prevzamete v poslovalnici, prav tako pa se lahko dogovorimo tudi za dostavo, ki je brezplačna do oddaljenosti 30 km od poslovalnice. Tudi to botruje dejstvu, da smo najcenejši rent a car v Ljubljani. Poleg tega ste lahko popolnoma brez skrbi glede dodatnih izdatkov, saj v naših cenah ni nikakršnih skritih stroškov.


Izbira je enostavna - Agio - najcenejši in najboljši rent a car v Ljubljani.

Rent a car Agio | Najcenejši rent a car - Ljubljana, najem vozila - povezave do naše spletne strani:
  • Rent a car v Ljubljani
  • Najem vozila