Izposoja vozil v Ljubljani - ugoden najem avtomobilov

Načeloma sicer drži, da ima večina izmed nas svoj avto, a kljub temu se včasih zgodi, da potrebujemo vozilo, pa svojega nimamo na razpolago. Takrat se obrnite na nas! Ste za kratek ali daljši čas ostali brez lastnega avtomobila in potrebujete najem vozila? Agio Ljubljana je prava rešitev! Izposoja vozil v podjetju Agio je cenovno ugodna in praktična. Nudimo vam ugoden najem avtomobilov, naša ponudba pa vključuje tudi najem kombija, vozila s šoferjem, avtomobilske prikolice, tovorne prikolice, avtovleko, prevoze, nadomestna vozila, dolgoročne najeme in servis. Oglejte si rent a car cenik na naši spletni strani in se prepričajte, da je izposoja vozila pri nas resnično ugodna.

Izposoja vozil Ljubljana- najem vozila

V podjetju Agio se dobro zavedamo, da je konkurenca na trgu zelo močna in da je izposoja vozil na voljo tako rekoč na vsakem koraku, zato si ves čas prizadevamo, da lahko svojim strankam ponudimo ne samo ugoden najem avtomobilov (kar dokazuje naš rent a car cenik), temveč tudi druge ugodnosti. Predvsem smo ponosni, da je pri nas izposoja vozila varna in udobna. Povprečna starost naših vozil je eno leto. Vsa vozila so redno vzdrževana, preden vozilo predamo v najem, pa ga še enkrat pregledamo. Da svojim strankam še olajšamo najem vozila, v podjetju Agio Ljubljana nudimo dostavo ali vračilo vozila po Ljubljani in do 30 km izven nje.

Postopek rezervacije in izposoja vozil

Postopek za najem vozila (Ljubljana) je zelo enostaven. Vse, kar morate storiti, je, da nas pokličete, obiščete ali izpolnite obrazec na spletni strani in rezervacija je opravljena. Izposoja vozil načeloma poteka ob uradnih urah podjetja, lahko pa se na vašo željo dogovorimo tudi za izposojo vozil izven delovnega časa. Tudi v tem primeru se rent a car cenik ne spremeni - za vas je najem avtomobilov enako ugoden. Za izposojo vozila potrebujete še vozniško dovoljenje, osebno izkaznico in kreditno kartico. Oglejte si naš vozni park - zanesljivo se bo med našimi avtomobili našlo kaj za vas!

Agio | Izposoja vozil, najem vozila Ljubljana, rent a car cenik, ugoden najem avtomobilov - povezave do naše spletne strani:
  • Najem vozila Ljubljana
  • Rent a car cenik
  • Ugoden najem avtomobilov