Najem prikolice v Agio rent a car

Agio rent a car je podjetje, ki se ukvarja z izposojo vozil in plovil. Smo mlado podjetje, ki pa se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilizma in izposoje vozil. Z nami boste potovali varno, udobno in ugodno. Ugodna pa je tudi izposoja naših prikolic. Nudimo vam najem prikolice za različne vrste tovora: najem prikolice za prevoz avtomobilov in najem tovornih prikolic. Na voljo so vam tudi storitve, kot so vulkanizerstvo, prodaja pnevmatik, servis vozil, servis klimatskih naprav in zamenjava zavor. Skratka, na enem mestu vam nudimo vse.

Najem prikolic v našem podjetju poteka povsem enostavno - vozilo rezervirate prek spleta, telefona ali v naši poslovalnici. Izposoja prikolic pa je nato možna ob predložitvi osebnega dokumenta, veljavnega vozniškega dovoljenja in kreditne kartice. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 8. do 12. ure. Na željo stranke je izposoja prikolic možna tudi izven našega delovnega časa. Najem prikolice vključuje kasko zavarovanje, zavarovanje proti kraji ter neomejene kilometre.

Izposoja prikolic za različne vrste tovora

Na naši spletni strani si lahko ogledate prikolice, ki so vam na voljo. Prikolica, namenjena za prevoz avtomobilov, ima dimenzije 585x209x82 centimetrov, sam nakladalni prostor obsega 400x210 centimetrov. Prikolica tehta 600 kilogramov, njena nosilnost prikolice pa je 1400 kilogramov.

Najem tovornih prikolic za selitve, prevoz gradbenega ali podobnega materiala pa vključuje tudi zaščitno ponjavo in tretjo registrsko tablico. Tovorne prikolice so dimenzij 247x178x93 centimetrov - obseg nakladalnega prostora je 230x125x40 centimetrov. Skupna dovoljena teža znaša 750 kilogramov.

Dolgoročni najem prikolice prinaša večji prihranek

Cenik za najem prikolic, tako za najem tovornih prikolic kot za najem avtomobilske prikolice, najdete na naši spletni strani, kjer se boste lahko prepričali o naših konkurenčnih cenah. Dolgoročni najem prikolice pa vam prinaša tudi večji prihranek. Cena dnevnega najema je namreč nižja, če prikolico najamete za več dni. Cena za dvodnevni najem tovornih prikolic na primer znaša 25 evrov na dan, za sedemdnevni najem pa 18 evrov na dan.

Obiščite nas in poskrbeli bomo za najem avtomobilske prikolice ali primernih tovornih prikolic, s katerimi bo prevoz vašega tovora varen in zanesljiv. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Agio | Najem prikolice, najem tovornih prikolic, izposoja prikolic - povezave do naše spletne strani:
  • Najem prikolic
  • Izposoja prikolic