Poceni najem avtomobila v Ljubljani ali drugod v Sloveniji

Ne veste, kje opraviti poceni najem avtomobila? Ponudnikov na trgu je kar nekaj, cene pa so si precej različne. Najcenejši rent a car v Ljubljani je Agio, kjer so vam po izjemno ugodnih cenah na voljo številne storitve. Čeprav so cene nizke, pa je kakovost storitev na visokem nivoju, zato se stranke k nam z veseljem vračajo in ponovno odločajo za najem osebnega vozila, najem kombija za prevoz ljudi ali ostale storitve, ki so zajete v naši bogati ponudbi. Poleg konkurenčnih cen, raznovrstne ponudbe in visoke kakovosti storitev med našimi zvestimi strankami slovimo tudi po veliki prilagodljivosti.

Poceni najem avtomobila - Agio, Ljubljana

Če se zanimate za ugoden najem vozila, ste pristali na pravem mestu. Pri nas lahko kadarkoli opravite najem osebnega vozila, na voljo pa so vam avtomobili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Opel, Ford, VW, Chevrolet, KIA in Smart. Rent a car Agio v Ljubljani vam torej omogoča najem osebnega vozila po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi cenovnimi razredi, znamkami in modeli, velikostmi ter močmi motorja. V povprečju so vozila stara eno leto ter redno servisirana in dobro vzdrževana. Vsi avtomobili imajo vgrajen radio ter klimatsko napravo. Odločite se za Agio v Ljubljani. Z izbiro boste zagotovo zadovoljni.

Izpolnite rezervacijo na spletni strani

Poceni najem avtomobila lahko opravite enostavno preko naše spletne strani, prav tako pa bomo veseli vašega telefonskega klica ali obiska v eni izmed Agio poslovalnic. Najem avtomobila preko spletnega obrazca je popolnoma enostaven. Izposojo lahko opravijo le osebe z veljavnim vozniškim izpitom, ki so ga pridobili vsaj pred dvema letoma. Osebe morajo biti tudi starejše od 21 let, poleg tega pa morajo imeti tudi eno izmed kreditnih kartic - American Express, Dinners Club, MasterCard ali Viso. Poceni izposoja vozila se lahko opravi za najmanj 1 dan, če pa boste najem osebnega vozila želeli podaljšati, nas obvestite vsaj 24 ur pred potekom najemne pogodbe. Za vsa morebitna vprašanja nam lahko pošljete elektronsko pošto ali nas pokličete po telefonu.


Rent a car Agio - najem avtomobila, Ljubljana.

Dostava in prevzem osebnega vozila

Poceni najem avtomobila lahko opravite v poslovalnici Agio na Celovški cesti 228 v Ljubljani. Vozilo vam lahko tudi dostavimo na želeno lokacijo. Dostava do krajev, ki so oddaljeni manj kot 30 km od naše poslovalnice, je brezplačna, za bolj oddaljene destinacije pa vam zaračunamo stroške, skladne z veljavnim cenikom. Ugodna izposoja vozil je možen vsak delavnik od 8:00 do 17:00 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8:00 do 12:00. Dogovorimo se lahko za rent a car izven delovnega časa, kar vam bomo dodatno zaračunali.

Agio | Poceni najem avtomobila- Ljubljana, najem osebnega vozila - povezave do naše spletne strani:
  • Najem avtomobila Ljubljana
  • Najem osebnega vozila