Najem vozila v Sloveniji in tujini

Bi radi šli na počitnice ali izlet, pa ne veste kako? Najem vozila je prava rešitev za vas! Na voljo je tudi rent a kombi oziroma najem kombija v Ljubljani ali drugje ter izposoja avtovleke.

Preprost in ugoden najem vozila

Naša rent a car poslovalnica bo rešila težave vsem tistim, ki potrebujejo najem vozila za en dan ali daljše obdobje. Nahajamo se v Ljubljani, toda vaše vozilo lahko prevzamete in oddate tudi drugod po Sloveniji in v tujini - na letališčih in podobno. Prednost, ki jo ponuja najem vozila pri nas, je ta, da vsem, ki se nahajajo do 30 km daleč od naše poslovalnice, nudimo brezplačno dostavo vozila. To pomeni, da če živite do 30 km proč od nas, vam pripeljemo izposojeno vozilo kar na dom, in to brez vsakršnih stroškov! Isto velja tudi za najem kombija v Ljubljani.

Izposoja avtovleke in najem kombija - Ljubljana

Če si ogledate naš rent a car Ljubljana cenik, boste kmalu ugotovili, da pri nas ne nudimo le najema vozila, kot je osebni ali družinski avtomobil, pač pa tudi najem kombija v Ljubljani in povsod po Sloveniji ter tujini. Kombi je zelo priročen za tiste, ki gredo na počitnice s prijatelji, prav tako pa ponuja večje udobje družinam. Kombi lahko tudi uporabite za prevažanje raznega tovora. Pri nas je na voljo tudi izposoja avtovleke, ki je primerna za vleko avtomobilov raznih velikosti. Če ste se znašli v težavah in je vaše vozilo ostalo na cesti, vas bo izposoja avtovleke brez prevelikih stroškov rešila iz zagate.

Rent a car Ljubljana - cenik za najem vozila

Najem vozil še nikoli ni bil tako preprost. Dovolj je, da nas fizično obiščete v naši poslovalnici ali, še bolj praktično, obiščete našo spletno stran. Tam boste našli rent a car Ljubljana cenik, kjer boste lahko sami preverili, da so naše cene za najem vozila izredno konkurenčne. Vse storitve, kot so najem vozil za osebno uporabo, najem kombija in izposoja avtovleke, so izvedljive le z nekaj kliki. Sistem je povsem preprost: izberete datum, kdaj bi rabili vozilo, nato še kraj prevzema in kraj vrnitve. Zatem izberete dodatna zavarovanja, način plačila in želeni model vozila. Na koncu se vam bo prikazal predračun, ki zajema čisto vse; zagotavljamo vam, da ni nikjer nobenih skritih stroškov.

Agio | Najem vozila, najem kombija Ljubljana, rent a car Ljubljana cenik, izposoja avtovleke - povezave do naše spletne strani:
  • Najem kombija Ljubljana
  • Izposoja avtovleke