Rent a car - najem kombi vozil v Ljubljani

Bi radi prepeljali večji tovor ali pa skupino ljudi? Zakaj se ne bi tako kot za najem avtomobila odločili tudi za najem kombija? V podjetju rent a car Agio lahko najamete kombi oziroma več kombi vozil. Tako boste zlahka preselili kos pohištva, ki ne gre v osebni avto, ali peljali 8 ljudi na izlet. Izposoja kombija (Ljubljana) poteka popolnoma enako kot izposoja drugih vozil - rezervacijo lahko opravite po telefonu, lahko se osebno oglasite pri nas ali pa izpolnite obrazec na spletni strani. Zaradi cenovno ugodne ponudbe, varnosti in udobnosti je rent a car (oz. kombi) Agio najboljša rešitev.

Najem kombija za prevoz tovora

Potrebujete prevoz večjega tovora, pa nimate na voljo dovolj velikega vozila? Bi vse sicer lahko stlačili v avto, a bi morali zato prevoz opraviti večkrat? Rent a kombi je vaša rešitev! Najem kombi vozil je cenovno ugoden in nadvse praktičen. Z našimi vozili boste zlahka in brez težav prepeljali do 1450 kg težak tovor. Vsa vozila so brezhibna, redno vzdrževana in pregledana pred vsako izposojo. Agio vam kombi dostavi kamorkoli v Ljubljani in celo 30 km izven nje, enako velja za vračilo vozila. Najem oziroma izposoja kombija je po dogovoru mogoča tudi izven delovnega časa.

Rent a car - kombi za prevoz oseb

Če potrebujete vozilo za več ljudi, vam je v podjetju Agio na voljo tudi najem kombija za prevoz oseb. Trenutno so na voljo vozila Renault Traffic, ki poleg voznika sprejmejo še 8 potnikov. Za izposojo kombija (Ljubljana) sta na voljo dve različici - L1 in L2, slednja s podaljšanim prostorom za prtljago. Najem kombi vozil lahko opravite kot fizična ali kot pravna oseba. V prvem primeru potrebujete vozniško dovoljenje, osebno izkaznico in kreditno kartico, v drugem pa morate pred prevzemom plačati najemnino prek podjetja, za primer škodnega dogodka ali dodatnih stroškov pa potrebujete naročilnico.

Agio | Rent a car kombi, najem kombija, izposoja kombija Ljubljana, najem kombi vozil - povezave do naše spletne strani:

  • Najem kombija
  • Izposoja kombija Ljubljana
  • Najem kombi vozil