Nadomestna vozila in zavarovanje vozil

Izposoja vozil in plovil je glavna dejavnost podjetja AB1 d.o.o. - Agio rent a car. Nudimo pa vam tudi storitve, kot so prevozi oseb, tovora in vozil (avtovleka), servis vozil, vulkanizerstvo in vzdrževanje voznih parkov. Kljub temu, da smo mlado podjetje, imamo na področju avtomobilizma in izposoje vozil dolgoletne izkušnje. Želimo biti zanesljiv partner, zato se trudimo, da smo ves čas v koraku s ponudbo na tržišču. Zagotavljamo vam, da boste z nami potovali udobno, varno in zanesljivo, predvsem pa ugodno. Naše stalne stranke so deležne tudi dodatnih popustov pri vseh najemih - dolgoročni najem avtomobila ali katerega drugega vozila vam lahko prinese večji prihranek.

Zagotovo se vam je že zgodilo, da se vam je na cesti pokvaril avto, morda ste bili celo udeleženi v prometni nesreči, in ste tako ostali brez vozila. Nadomestna vozila omogočajo, da ostanete mobilni kljub temu, da je vaše vozilo na servisu. Ustrezno kasko zavarovanje vozil pa poskrbi, da ste upravičeni do brezplačne vleke okvarjenega ali poškodovanega vozila ter da stroške najema krije zavarovalnica.

Nadomestna vozila bo Agio dostavil na kraj nesreče

Pri rent a car Agio vam nudimo 24-urno asistenco za pomoč na cesti. Poskrbeli bomo, da bodo nadomestna vozila dostavljena na kraj nezgode, okvarjeno oz. poškodovano vozilo pa bomo odpeljali k vašemu ali našemu serviserju. Pri nas tako dobite vse na enem mestu - avtovleko, servis in nadomestna vozila.

Zavarovanje vozil lahko vključuje tudi kritje stroškov za nadomestna vozila

Splošno kasko zavarovanje vozil lahko vključuje tudi dodatna kritja, kot je na primer kritje stroškov najema nadomestnih vozil, če je bilo zavarovančevo vozilo uničeno ali poškodovano in odpeljano na servis. Zavarovanje vozil s kombinacijo za nadomestna vozila krije stroške najema od vključno prvega dne, ko je poškodba nastala, pa vse do popravila oziroma za čas do nabave drugega vozila.

Dolgoročni najem avtomobila ali drugega vozila prinaša dodatne popuste

Dolgoročni najem vozila, avtomobila ali najem prikolice v Agio rent a car prinaša tudi dodatne popuste. Daljši kot je najem, nižja je cena najema na dan. Če se boste na primer odločili za najem vozila za 14 dni, boste na dan plačali manj, kot pa če bi vozilo najeli za dan ali dva. Rent a car cenik najdete na naši spletni strani, kjer se boste lahko prepričali o naših ugodnih cenah.

Prihranite in izkoristite dolgoročni najem avtomobila pri Agio rent a car. Vabljeni k obisku naše spletne strani!

Agio | Nadomestna vozila, zavarovanje vozil, dolgoročni najem avtomobila, dolgoročni najem vozila - povezave do naše spletne strani:
  • Zavarovanje vozil
  • Dolgoročni najem avtomobila
  • Dolgoročni najem vozila