Rent a car storitve

Pri Rent a car Ljubljana vam nudimo 24urno asistenco na cesti in poskrbimo za vaša okvarjena in poškodovana vozila.


Najcenejši rent a car vam nudi dodatne popuste pri vseh najemin ali storitvah.

V podjetju Agio vam lahko ponudimo naslednje storitve:

 

Avtovleka in nadomestna vozila

V primeru, da je vaše vozilo okvarjeno, imate pa ustrezno kasko zavarovanje, vam pri Agio brezplačno nudimo storitev brezplačne vleke okvarjenega ali poškodovanega vozila. Prednost Agio je, da vam v primeru nezgode, ali okvare pripeljemo nadomestno vozilo na kraj nezgode, okvarjenega pa odpeljemo k vašem ali našem serviserju. Za informacije o tem kaj vaša zavarovalna polica krije, nas pokličite.

 

Najem vozila z voznikom

Pri Rent a car Agio posrkbimo tudi za prevoz oseb različnih skupin. Za vas bomo poskrbeli z vrhunskimi storitvami od voznikov do prevoznih sredstev.

 

Potrebujete najem vozila le za vikend ali za daljše obdobje?

Potrebujete avto le za vikend ali za daljše počitnice? Z našimi ugodnimi cenami se boste odločili lažje, saj je v ceno vključen tudi ddv, kasko zavarovanje, zavarovanje proti kraji, uporaba slovenske vinjete ter neomejeni kilometri. Vozila pri Agio iz Ljubljane so s polnimi rezervoarji, zato je že v štartu posrkbljeno za manj skrbi. Za lažjo orientacijo in prijetnejše potovanje, pa vam pri Rent a car Ljubljana Agio brezplačno damo v uporabo tudi GPS navigacijsko napravo.


Poskrbljeno pa je tudi za zahtevnejše stranke, saj lahko med dodatno ponudbo izbirajo tudi avtomobilski DVD/DVX predvajalnik + 10 filmov, otroški sedež, strešni kovček, prtljažnik za smuči, snežne verige …

 

Agio | Najem vozila, nadomestno vozilo, izposoja osebnih vozil - povezave do naše spletne strani:
  • Najem vozila
  • Nadomestno vozilo
  • Izposoja osebnih vozil
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Celovška cesta 228
1000 Ljubljana
E-pošta
05 904 37 19
Seznam fraz
rent a car Ljubljana, najem vozila, nadomestno vozilo, izposoja osebnih vozil
ZEMLJEVID