Rent a car storitve

Pri Rent a car Ljubljana vam nudimo 24urno asistenco na cesti in poskrbimo za vaša okvarjena in poškodovana vozila.


Najcenejši rent a car vam nudi dodatne popuste pri vseh najemin ali storitvah.

V podjetju Agio vam lahko ponudimo naslednje storitve:

Avtovleka in nadomestna vozila

V primeru, da je vaše vozilo okvarjeno, imate pa ustrezno kasko zavarovanje, vam pri Agio brezplačno nudimo storitev brezplačne vleke okvarjenega ali poškodovanega vozila. Prednost Agio je, da vam v primeru nezgode, ali okvare pripeljemo nadomestno vozilo na kraj nezgode, okvarjenega pa odpeljemo k vašem ali našem serviserju. Za informacije o tem kaj vaša zavarovalna polica krije, nas pokličite.

Najem vozila z voznikom

Pri Rent a car Agio posrkbimo tudi za prevoz oseb različnih skupin. Za vas bomo poskrbeli z vrhunskimi storitvami od voznikov do prevoznih sredstev.

Potrebujete najem vozila le za vikend ali za daljše obdobje?

Potrebujete avto le za vikend ali za daljše počitnice? Z našimi ugodnimi cenami se boste odločili lažje, saj je v ceno vključen tudi ddv, kasko zavarovanje, zavarovanje proti kraji, uporaba slovenske vinjete ter neomejeni kilometri. Vozila pri Agio iz Ljubljane so s polnimi rezervoarji, zato je že v štartu posrkbljeno za manj skrbi. Za lažjo orientacijo in prijetnejše potovanje, pa vam pri Rent a car Ljubljana Agio brezplačno damo v uporabo tudi GPS navigacijsko napravo.


Poskrbljeno pa je tudi za zahtevnejše stranke, saj lahko med dodatno ponudbo izbirajo tudi avtomobilski DVD/DVX predvajalnik + 10 filmov, otroški sedež, strešni kovček, prtljažnik za smuči, snežne verige ...

Agio | Najem vozila, nadomestno vozilo, izposoja osebnih vozil - povezave do naše spletne strani:
  • Najem vozila
  • Nadomestno vozilo
  • Izposoja osebnih vozil