Zakaj bi se odločili za Rent a car Agio?

Za varnost, ugodnost in udobnost poskrbimo pri Rent a car Agio! Najtežje se je odločiti, pri katerem ponudniku si bomo izbrali vozilo, zato vam bomo olajšali vašo odločitev z naslednjimi tremi prednostmi:

Varnost na cesti

Vsa vozila v voznem parku rent a car AGIO so povprečno stara eno leto in so redno vzdrževana. Ker skrbimo za maksimalno varnost in ji tudi posvečamo največjo pozornost, se vsa vozila pred izdajo novemu najemniku kontrolirajo po v naprej določenih kontrolnih točkah.

Najem vozila in ugodne cene

Najem voziladobite pri podjetju Agio po konkurenčni ceni, saj spremljamo rezmere na tržišču in tako zagotavljamo najugodnejše cene glede na ponudbo. Pri vseh najemih in storitvah pa svojim strankam nudimo tudi dodatne popuste, kar pa nas od konkurence loči.

Udobje - dostava vozila z dodatno opremo

Rent a car Agio pa poskrbi tudi za samo udobnost. Zato imamo pri nas brezplačno dostavo ali vračilo vozila po Ljubljani in do 30km izven Ljubljane. Najeto vozilo vam dostavimo neposredno na dom, v službo oziroma podjetje, da ne izgubljate dodatnega časa. S tem nimate nobenih dodatnih stroškov. Za udobje pa je poskrbljeno tudi z opremljenimi vozili s klimatskimi napravami. Vozila so temeljito tudi pregledana in očiščena.

Agio | Najem vozila - povezave do naše spletne strani:
  • Najem vozila