Najem vozil: najem avtomobila, Ljubljana- najem osebnega vozila ali kombija

V podjetju Rent a car Agio vam nudimo najcenejši rent a car v Ljubljani. Na voljo so vam številne storitve, ki jih vedno opravimo kakovostno in strokovno:

  • Najem osebnega vozila
  • Najem kombija za prevoz oseb ali tovora
  • Najem avtovleke
  • Najem prikolic
  • 24-urna asistenca na cesti
  • Ostale storitve - vulkanizerstvo, servis vozil in klimatskih naprav, zamenjava zavor...


Naš glavni cilj je zadovoljna stranka. V času delovanja smo si pridobili veliko referenc, zato ste lahko prepričani, da je prava izbira Rent a car Agio.

Kdaj pride v poštev najem vozil in kdaj izposoja kombijev

Najem osebnega vozila je storitev, ki postaja vedno bolj popularna. Največkrat najem vozil opravijo turisti in tuji poslovneži, ki jim storitev predstavlja najcenejšo, najhitrejšo in najudobnejšo možnost transporta. Seveda najem vozil včasih opravijo tudi osebe, ki nimajo svojega jeklenega konjička oz. je le-ta na popravilu. Manjše skupine se ponavadi odločijo kar za najem kombija, saj je izbira cenovno ugodna, omogoča pa prevoz osmih potnikov. Pri nas kombi lahko najamete, izredno priljubljena pa je tudi možnost prevoza potnikov z našim voznikom. Najem kombija z voznikom je odlična izbira, ko skupinica potrebuje prevoz do letališča, tako v Sloveniji kot v tujini, ali do določene izletniške ali turistične točke. Poceni najem avtomobila oz. kombija lahko opravite pri podjetju Agio v Ljubljani. Izbrano vozilo lahko enostavno rezervirate preko spleta, lahko pa nas pokličete po telefonu ali obiščete v kateri izmed naših poslovalnic.

Najem osebnega vozila, ki vam najbolj ustreza- Agio, Ljubljana

V našem podjetju v Ljubljani vam nudimo široko paleto avtomobilov. Na voljo so vam osebna vozila znamke Smart, Renault, Peugeot, Opel, Fiat, Ford, VW, KIA in Chevrolet. Ker se naša vozila razlikujejo po razredu, znamki, velikosti in moči motorja, smo prepričani, da boste brez težav opravili najem vozila, ki popolnoma ustreza vašim željam in zahtevam. Najem osebnega vozila je možen od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, prav tako vam je izposoja avtov na voljo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8. do 12. ure. Sicer je storitev možno opraviti tudi izven delovnega časa, vendar boste za to morali odšteti dodatnih 20€. Pri podjetju Agio lahko najem vozil opravijo le osebe, ki imajo veljavno vozniško dovoljenje že vsaj 2 leti, hkrati pa morajo biti starejše od 21 let.

Agio | Najem osebnega vozila in kombija, najem avtomobila Ljubljana, najem vozil, izposoja avtov - povezave do naše spletne strani:
  • Najem avtomobila Ljubljana
  • Najem vozil
  • Najem kombija