Rent a car Agio - poceni najem avtomobila

Potrebujete avto za počitnice ali izlet? Rešitev se nahaja v naši poslovalnici rent a car, ki se ponaša s konkurenčnimi cenami!

Ugoden najem vozila - Ljubljana

Naša poslovalnica nudi ugodne rent a car storitve, ki vključujejo najem osebnega avtomobila, kombija ali avtovleke. Izposoja avta je lahko za en dan ali za več dni, odvisno od vaših želja. Avto lahko prevzamete v naši poslovalnici ali na kakšen drugem mestu, na primer na kakšnem letališču v tujini. Ker veljamo za najbolj ugoden rent a car v Sloveniji, vam vedno poskušamo priti naproti. Prav zaradi tega smo se odločili, da vsem strankam, ki se nahajajo do 30 km daleč od naše poslovalnice, ne zaračunamo nikakršnih stroškov dostave vozila! To pomeni, da če se nahajate v tem spektru oddaljenosti, vam avto, ki ga boste najeli, pripeljemo brezplačno. Najem vozila v Ljubljani še nikoli ni bil tako preprost in ugoden!

Poceni najem avtomobila in ostale storitve

Rent a car je le ena izmed storitev, ki jih ponuja naš avto center. Po izjemno ugodnih cenah vam nudimo tudi najem kombija, tovorne prikolice in avtovleke ter prevoz oseb in tovora. Poskrbimo tudi za 24-urno asistenco na cesti na območju celotne Slovenije. Izposoja avta pri nas zajema različne znamke avtomobilov, ki jih lahko izberete čisto po vašem okusu in potrebi. Na voljo so priznane znamke Chevrolet, Opel, Kia, Renault, Volkswagen, Fiat, Toyota, Peugeot in Ford.

Kako poteka izposoja avta?

Storitev rent a car je zelo preprosta. Lahko se oglasite v naši poslovalnici ter se pomenite z našimi strokovnjaki, lahko pa naredite vse od doma s pomočjo naše spletne strani. V tem primeru je dovolj, da obiščete spletni naslov in vnesete datum, kdaj bi potrebovali avto, izberete lokacijo prevzema in oddaje, način plačila, dodatna zavarovanja ter model avtomobila, ki si ga želite. Poceni najem avtomobila torej ni nobena komplicirana zadeva, z lahkoto jo lahko opravi čisto vsak. Poleg tega se vam ni treba bati, da bo naš rentacar vseboval katerekoli skrite stroške. Vse, kar je vključeno v ceno, lahko preverite na predračunu. Ne le, da veljamo za najbolj ugoden najem vozila v Ljubljani, lahko se pohvalimo tudi s poštenostjo. Preizkusite našo rent a car storitev za brezskrbne, udobne in dinamične počitnice!

Agio | Rent a car, poceni najem avtomobila, izposoja avta, najem vozila Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

http://www.agio.si/