Zimske gume naj bodo kakovostne in zanesljive


Prihaja čas, ko bo treba na naše jeklene konične ponovno namestiti zimske gume. Datum, do katerega je treba to storiti, je 15. november, saj od takrat naprej po zakonu velja, da morajo biti vsa vozila opremljena z zimsko opremo. Sem seveda spadajo tudi gume – zimske ali zimsko-letne. Zakon tudi pravi, da je treba takšno opremo imeti na avtomobilu do 15. marca oziroma dokler to zahtevajo vremenske razmere. Petrol vam zimske gume ponuja po ugodni ceni, cenik lahko najdete tudi na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi, kakšne ugodnosti vam omogoča trenutna akcija za zimske gume.


Petrol – akcija za zimske gume


Zimske gume NokianOd sredine novembra do sredine marca morate na svojem avtomobilu imeti zimske gume, ki bodo avtomobilu zagotovile ustrezen oprijem. Kakšne pnevmatike potrebujete, se lahko pogovorite tudi z našimi prodajalci. Izbirate lahko med številnimi proizvajalci, Družba Petrol pa je uradni zastopnik za vrhunske pnevmatike Nokian Tyres, Hankook in Imperial za Slovenijo. Trenutno za zimske gume velja akcija, ki vam omogoča nakup zimskih pnevmatik od 19 do 35 % ceneje, kar pomeni, da boste kakovostne gume (zimske) dobili po še ugodnejši ceni. Ne čakajte na zadnji trenutek pred rokom, ampak si že danes zagotovite prava 'obuvala' za vaš avto, saj boste let tako varni tudi v zimskem času in v zimskih razmerah na cesti.


Le ustrezne zimske gume zagotavljajo varnost


Za zimske gume mora biti globina profila vsaj 4 milimetre. Če smo natančnejši, po Zakonu o varnosti cestnega prometa za zimsko opremo na avtu veljajo ali 4 zimske gume z oznako M + S in 3-milimetrskim profilom ali pa letne pnevmatike z enakim profilom in pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi. Lahko si ogledate ponudbo in cenik Družbe Petrol in se sami prepričate, da naša akcija prinaša kupcem izjemno ugodne cene za pnevmatike različnih proizvajalcev, s katerimi boste vso zimo varno in zanesljivo vozili, kjerkoli boste želeli.


Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran!


Petrol | Zimske gume, gume zimske, zimske gume akcija, Petrol zimske gume cenik – povezave do naše spletne strani:

Zimske gume
Gume zimske
Zimske gume akcija
Petrol zimske gume cenik

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Zimske gume, gume zimske, zimske gume akcija, Petrol zimske gume cenik, Zimske gume globina profila, zimske gume datum
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA