Najcenejše gume v AC Velič

Najcenejše gume iz naše ponudbe vam zagotavljajo varno vožnjo ter zanesljiv nadzor nad vašim jeklenim konjičkom. Menjava zimskih gum z letnimi je določena tudi z zakonom, zato na ustrezno menjavo pnevmatik nikar ne pozabite, temveč se oglasite v našem vulkanizerstvu ter opravite kvalitetni hitri servis avta v Ljubljani. V našem ceniku boste našli najcenejše gume različnih svetovno priznanih blagovnih znamk, nudimo pa vam tudi možnost prodaje zimskih gum na obroke ter menjavo avtomobilskih pnevmatik tako za osebna vozila, kot tudi za terenska, dostavna in motorna vozila ter druga prevozna sredstva po vaših željah.

Najcenejše gume
Kvalitetno vulkanizerstvo Velič v Ljubljana z ugodnimi vulkanizerskimi storitvami

Ste opazili spremembe pri delovanju vašega vozila ter iščete kakovostno, a cenovno ugodno vulkanizerstvo? Ljubljana vam ponuja različne delavnice, a nikjer ne boste našli tako kvalitetnih vulkanizerskih storitev kot v Avto centru Velič. Nudimo vam najcenejše gume, hitro in ugodno menjavo zimskih in letnih gum, menjavo zavornega ter motornega olja ter druge storitve, ki jih vključuje hitri servis avta v AC Velič Ljubljana. Avtoservis vključuje tudi pregled amortizerjev, centriranje avtomobilskih pnevmatik ter natančno računalniško diagnostiko, ki nam natančno pokaže, katera specifična popravila potrebuje vaše vozilo, da bi mu zagotovili brezhibno delovanje.

 

Menjava zimskih gum: najcenejše gume, a kvalitetna menjava pnevmatik

Menjava zimskih gum je zakonsko določena, in sicer je potrebno 15. novembra poskrbeti za menjavo pnevmatik, ki ustrezajo zimskih razmeram, 15. marca pa za menjavo zimskih z letnimi gumami. Obiščite AC Velič, kvalitetno, a ugodno vulkanizerstvo (Ljubljana - Šentvid), kjer vam omogočamo nakup najcenejših gum ter tudi prodajo dražjih zimskih gum na obroke. Med najcenejše gume v naši ponudbi sodijo avtomobilske pnevmatike znamke Sava, poleg tega pa si lahko izberete tudi poceni pnevmatike drugih proizvajalcev. V našem vulkanizerstvu v Ljubljani vam nudimo tudi temeljit, a cenovno ugoden avtoservis, s čimer bomo poskrbeli za brezhibno delovanje vašega vozila.

 

 

Avto center Velič| Najcenejše gume in temeljit avtoservis- povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
najcenejše gume, menjava zimskih gum, vulkanizerstvo Ljubljana 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA