Najcenejše gume v AC Velič

Najcenejše gume iz naše ponudbe vam zagotavljajo varno vožnjo ter zanesljiv nadzor nad vašim jeklenim konjičkom. Menjava zimskih gum z letnimi je določena tudi z zakonom, zato na ustrezno menjavo pnevmatik nikar ne pozabite, temveč se oglasite v našem vulkanizerstvu ter opravite kvalitetni hitri servis avta. V našem ceniku boste našli najcenejše gume različnih svetovno priznanih blagovnih znamk, nudimo pa vam tudi možnost prodaje zimskih gum na obroke ter menjavo avtomobilskih pnevmatik tako za osebna vozila, kot tudi za terenska, dostavna in motorna vozila ter druga prevozna sredstva po vaših željah.

najcenejša menjava zimskih gum najcenejše gume daleč naokoli

Kvalitetno servis Vulkanizerstva Furlan z ugodnimi vulkanizerskimi storitvami

Ste opazili spremembe pri delovanju vašega vozila ter iščete kakovostno, a cenovno ugodno vulkanizerstvo? Dolenjska vam ponuja različne delavnice, a nikjer ne boste našli tako kvalitetnih vulkanizerskih storitev kot pri Vulkanizerstvu Furlan. Nudimo vam najcenejše gume, hitro in ugodno menjavo zimskih in letnih gum, menjavo zavornega ter motornega olja ter druge storitve, ki jih vključuje hitri servis avta. Avtoservis vključuje tudi pregled amortizerjev, centriranje avtomobilskih pnevmatik ter natančno računalniško diagnostiko, ki nam natančno pokaže, katera specifična popravila potrebuje vaše vozilo, da bi mu zagotovili brezhibno delovanje.

PREVERITE VELIKO PONUDBO LETNIH PNEVMATIK ZA AVTOMOBILE

Menjava zimskih gum: najcenejše gume, a kvalitetna menjava pnevmatik

Menjava zimskih gum je zakonsko določena, in sicer je potrebno 15. novembra poskrbeti za menjavo pnevmatik, ki ustrezajo zimskih razmeram, 15. marca pa za menjavo zimskih z letnimi gumami. Obiščite Vulkanizerstvo Furlan, kvalitetno, a ugodno vulkanizerstvo (Dobova), kjer vam omogočamo nakup najcenejših gum ter tudi prodajo dražjih zimskih gum na obroke. Med najcenejše gume v naši ponudbi sodijo avtomobilske pnevmatike znamke Sava, poleg tega pa si lahko izberete tudi poceni pnevmatike drugih proizvajalcev. V našem vulkanizerstvu na Dolenjskem vam nudimo tudi temeljit, a cenovno ugoden avtoservis, s čimer bomo poskrbeli za brezhibno delovanje vašega vozila.