Pri nas dobite pohištvo po meri po ugodnih cenah


Smo podjetje, ki izdeluje kvalitetno pohištvo po meri. Za kvaliteto naših vgradnih omar po meri jamčimo z garancijo. Vgradne omare izdelujemo samo po naročilu saj lahko le tako zagotovimo optimalno prileganje v željeni prostor in izkoristek prostora. Smo edini uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus, ki je vodilno podjetje na področju drsnih vrat. Cene vgradnih omar po meri so glede na kvaliteto ugodne.


Vgradne omare so primerne za vse prostore vaše hiše


Vgradne omare po meri so primerne za vse prostore v vašem domu. Primerne so tudi za kopalnice, ker uporabljamo materiale, ki so odporni na vlago. Vgradne omare po meri lahko uporabite tudi kot funkcionalno pregrado za prostor. Vrata vgradnih omar imajo lahko videz lesenih ali enobarvnih dekorjev in barvnega stekla. Vgradne omare po meri so sestavljene iz zunanjega vidnega dela, ki so krilna ali drsna vrata in notranjega dela, ki so razne police, zvlečni obešalniki, predali, osvetlitev. Za naše vgradne omare po meri uporabljamo kvalitetna vodila. Okovje za vgradne omare po naročilu mora biti prav tako kvalitetno kot leseni del, da skupaj tvorita celoto, ki ima dobro uporabnost in dolgo življenjsko dobo.

Vgradne omare po meri cene
Postopek izdelave vgradnih omar po meri poteka ročno in s sodobnimi stroji


V našem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate vgradnih omar po meri v različnih izvedbah in materialih. Naši svetovalci Vam bodo pomagali z nasveti za primerno izbiro vgradne omare po meri za vaš prostor. Izdelali vam bomo 3D izris in finančno ponudbo. Če se za ponudbo odločite, opravimo natančne meritve prostora in pričnemo z izdelavo vgradnih omar po meri. Izdelava vgradne omare po meri poteka v naši mizarski delavnici ročno in na sodobnih računalniško vodenih strojih. Sledi preverjanje kakovosti vgradnih omar po meri in namestitev zaščite, da ne pride do poškodb med transportom. Naši izkušeni monterji vam vaše nove vgradne omare po meri strokovno, natančno in hitro montirajo.

 

Izris vgradne omare: http://www.vsi.si/venge/vgradne-omare-izris

VEČ O DRSNIH VRATIH PO MERI

GARDEROBNE OMARE IN GARDEROBNI PROSTORI

Cene vgradnih omar po meri

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Opekarska cesta 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 428 97 25
Seznam fraz
vgradne omare po meri
ZEMLJEVID