Oprema za pohodništvo in vsakodnevna rekreacija

Pohodništvo je vedno veljalo za najbojšo rekreacijo tako za otroke kot odrasle. Vedeti pa morate, da vam oprema za pohodništvo omogoča varnost in udobje. Lahko se odpravite v hribe ali pa se sprehodite kar po sosednjem gozdu, vedno vam bodo prav prišli pohodniški nahrbtniki. Lahko so to pohodniški nahrbtniki za visokogorje, plezalni nahrbtniki, na voljo pa so tudi otroški nahrbtniki za vaše nadebudneže. V naši ponudbi boste našli tudi pohodniške palice, palice za nordijsko hojo, pohodniška oblačila in ostalo opremo za pohodništvo.

 

                         Velodrom.si - pohodniški nahrbtnik           Velodrom.si - pohodniški nahrbtnik


Oprema za pohodništvo | Pohodništvo naj bo varno za vaše telo

Oprema za pohodništvo je izjemnega pomena. Tako vi kot tudi vaši otroci, ne smete pozabiti na pohodniške palice, saj omogočajo varno in tudi lažjo hojo, predvsem pa varujejo vaša kolena in skrbijo, da je v pogonu celotno telo. V spletni prodajalni Velodrom.si predstavljamo vam tudi priznane znamke pohodniških nahrbtnikov kot so nemški Deuter in ameriški Osprey.

V spletni prodajalni Velodrom.si, ponujamo vse za najrazličnejše oblike vadbe. Na voljo je vse za kolesarstvo (kolesarski računalniki, pnevmatike, trenažerji, obročniki in  ostale kolesarske komponente), pa tudi različna vodena vadba in skike tečaji.


Oprema za pohodništvo za izkušene

Poskrbeli smo tudi za tiste nekoliko bolj aktivne in v našo ponudbo dodali posebne palice za nordijsko hojo in zložljive »treking« palice za pohodnike. Če  želite aktivno hojo, kjer je zajeto celotno telo, potrebujete palice za nordijsko hojo. Pohodniške palice pa lahko uporabite pri svojih planinskih pustolovščinah, saj povečujejo ravnotežje, razbremenjujejo ramenski obroč in varujejo kolena pri sestopu. Kakovostne palice za nordijsko hojo in pohodniške palice vas čakajo na www.velodrom.si!


Oprema za pohodništvo in druge športe

Kot dodatna oprema za pohodništvo veljajo tudi naglavne svetilke, saj vas  v visokogorju lahko hitro prehiti noč. Naglavne svetilke namreč omogočajo boljšo vidljivost in s tem večjo orientacijo, so pa tudi odličen pripomoček za vse, ki radi tečejo v večernem mraku.
Poskrbeli smo tudi za tiste ljudi, ki radi obiskujejo planine v zimskem času. Prav oprema za visokogorje, je lahko odločilnega pomena za našo varnost. Pomembni so cepini in dereze, ki pohodniku zagotavljajo varen in trden korak. Oprema za pohodništvo: pohodniške palice in oblačila, palice za nordijsko hojo in »treking« palice na Velodrom.si!


Velodrom.si | Pohodniški nahrbtniki in oprema za pohodništvo – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Velodrom
Naslov
Ob Težki vodi 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041 967 153
Seznam fraz
Oprema za pohodništvo, pohodniški nahrbtniki, palice za nordijsko hojo, pohodniške palice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA