Kolesarski trenažer - trenažer za kolo - trenažerji in valji za kolesa za kakovosten trening

Kolesarski trenažerji ali valji za kolo, so marsikateremu vrhunskemu ali rekreativnem športniku del obvezne opreme, ki mu zagotavljajo trening pozimi ali slabih vremenskih pogojih. Da bi dosegali čim boljše rezultate, je potrebno poskrbeti, da je trenažer za kolo ustrezne kvalitete in primeren za naše kolo. Trenažerji različnih zmogljivosti na www.velodrom.si.


Trenažerji in valji za kolesa - vaše kolo lahko postane »sobno kolo«

Kolesarski trenažerji in valji za kolesa so namenjeni za cestna in gorska kolesa. Omogočajo nam treninge v zaprtih prostorih v zimskem času ali v slabih vremenskih pogojih. Kolo preprosto pritrdimo na trenažer ali ga postavimo na valje in že lahko treniramo ali enostavno kolesarimo v dnevni sobi pred televizijskim sprejemnikom. Kolesarski trenažerji s svojo zavoro omogočajo širok razpon upora, ki simulira vožnjo na cesti ali v klanec in tako kolesarju omogoča, da lahko doseže ali zadrži vrhunsko formo.
Kolesarski trenažerji in valji za kolesa, kot dodatna oprema za kolesa, so izjemen pripomoček. Ne samo, da z njimi lahko izvajamo treninge na različnih težavnostnih stopnjah, omogočajo nam neprekinjeno kolesarjenje skozi celo leto. Na voljo so tudi kolesarski trenažerji, ki ne povzročajo škode na vrhunskih kolesarskih okvirjih izdelanih iz ogljikovih vlaken. Treningi s trenažerji bodo tako potekali varno in brez kakršnegakoli strahu pred padci ali drugimi poškodbami. Znamke, ki jih najdete na Velodrom.si so:

  • kolesarski trenažerji in valji za kolo Tacx
  • trenažerji Elite
  • Kinetic by Kurt

V naši ponudbi je v ospredju kolesarstvo (kolesarski računalniki, pnevmatike, obročniki in vse ostale kolesarske komponente), toda hkrati ponujamo tudi opremo, ki bo zadostila tudi druge okuse (oprema za pohodništvo, oprema za skike terensko rolkanje, nordijsko hojo). Ponujamo pa tudi izvedbo tečajev ali vodeno vadbo. V današnjem času je rekreacija izjemnega pomena za naše zdravje in dobro počutje, saj prepreči marsikatero bolečino, ki se poraja prav zaradi preveč pasivnega in stresnega življenja.


Vrhunski trenažerji za kolo tudi malo drugače

Trenažer za kolo ni zelo uporaben le za kolesarje, ki želijo zadržati svojo kondicijo čez zimo, ampak tudi za tiste, ki imajo rajši rekreacijo v zaprtem prostoru in navadno uporabljajo sobno kolo. Velika prednost, ki jo nudijo kolesarski trenažerji, je ta, da lahko vaša cestna kolesa (bodisi gorska ali mestna kolesa) preprosto postanejo sobna kolesa, ki jih uporabljate doma. Kolo namestite na trenažer ali ga postavite na valje in že lahko trenirate v vaši dnevni sobi. Obiščite spletno prodajalno Velodrom.si in pomagali vam bomo poiskati primeren kolesarski trenažer!
Kot zanimivost vam predstavljamo tudi kolesarski trenažer oziroma edini trenažer za kolo, ki omogoča varno vožnjo tudi stoje.
Poiščite svoj kolesarski trenažer na www.velodrom.si.


Velodrom.si | Kolesarski trenažerji in valji za kolesa - povezave do naše spletne strani: