Dodatna oprema za kolesa in druga kolesarska oprema za vsakega športnika

Dodatna oprema za kolesa bo vsakemu kolesarju nudila varnost, kvaliteto in udobje. Vendar le, če boste redno skrbeli za vaše kolo in mu nudili vse potrebno, bo vožnja s kolesom nepozabna.
Velodrom.si je spletna prodajalna, kjer bo vsak športnik našel nekaj zase. Bodisi ga veseli kolesarstvo in potrebna oprema za kolo, bodisi pohodništvo in za to primerna dodatna oprema, ali pa ga veseli rekreacija kakšne druge vrste. Obiščite www.velodrom.si!


Velodrom.si - vrhunska in kvalitetna oprema za kolo

Marsikdo je mnenja, da dodatna oprema za kolesa ni nujna. Vendar temu ni tako, še posebej, če želimo med vožnjo biti varni. Če se odpravljate na dolgo pot s svojim kolesom, vam priporočamo praktični kolesarski prtljažnik, ki vas med vožnjo ne bo oviral in bo trden in varen. Nanj lahko pritrdite kolesarske torbe ali nahrbtnik, v katerega shranite vse, kar potrebujete za izlet. Priporočljiva so tudi rezervnakolesarska oblačila, kolesarski računalniki in ostala dodatna oprema.
Pomisliti morate tudi na to, da vas na vaši dolgi poti lahko preseneti noč. Zagotovite, da boste dobro vidni v prometu in si priskrbite kolesarske svetilke. V naši pestri ponudbi so tudi kolesarske pnevmatike priznanih znamk, kolesarski obročniki in ostala kolesarska oprema.

Velodrom.si - kolesarska pedala


Kolesarska oblačila priznanih blagovnih znamk

Ustreznakolesarska oblačila so nujna dodatna oprema vsakega kolesarja. V spletni prodajalni Velodrom.si so na razpolago različna kolesarska oblačila, v katerih se boste počutili udobno in varno. Spletna prodajalna Velodrom.si je odlična izbira za vse tiste kolesarje, ki si želijo na enem mestu izbirati med kvalitetnimi proizvajalci. Na izbiro so vam kolesarska oblačila znamk Gore, Endura, Castelli. Aktivno in kompresijsko perilo pa proizvajalcev Cep in Cw-x. Da pa bo kolesarska oprema popolna in mogoča v vseh vremenskih razmerah, so na razpolaago tudi kolesarske vetrovke in kolesarske kape. Nepogrešljivi del vsakega kolesarja so kolesarske rokavičke, nogavičke in ostala grelna telesa, ki vas bodo na kolesu zaščitila pred slabim vremenom in nizkimi tempereturami. Ne odlašajte in poskrbite, da bo vaša dodatna oprema za kolo oz. kolesarstvo kar najboljša!


Velodrom.si | Vrhunska dodatna oprema za kolesa - povezave do naše spletne strani: