Skike rolka - Skike terenske in tekaške rolke za vsakogar

Velodrom.si - Skike

Skike terenske rolke so postala prava atrakcija današnjega časa. Skike terenske rolke so primerne predvsem za aktivno rekreacijo, oziroma za vse tiste, ki si želijo pognati kri po žilah in uživati v hitrosti. V trgovini Velodrom.si Ponujamo tudi tekaške rolke, za vse, ki radi tečejo na smučeh. Skike terenske rolke in tekaške rolke, vam omogočajo smučarski tek tudi, ko ni snega! Osnovni pripomoček pri skikanju ali rolkanju, so skike tekaške palice. Izdelane so iz kvalitetnega kompozitnega materiala ali ogljikovih vlaken, ki poskrbijo za trdnost in odlično upravljanje z vibracijami. Ročaj skike tekaške palice pa je izdelan iz naravne plute in ga je enostavno zamenjati ali prilagoditi.


V naši ponudbi boste našli tudi vse za kolesarstvo (kolesarski računalniki, pnevmatike, obročniki, dodatna oprema za kolesa, trenažerji in vse ostale kolesarske komponente), vse za pohodništvo, na voljo so izleti in vodena vadba.


Sike terenske rolke in tekaške rolke za radovedneže

Skike terensko rolkanje je primerno za vsakogar, starejše ali mlajše in ne le za vrhunske športnike. Velodrom.si ponuja veliko novosti in stranke se rade vračajo. Skike terenske rolke so namenjene vsem, ki stremijo po nečem novem, saj bi radi poskusili tudi nekaj novega. Skikanje je zelo enostavno, saj zanj ne potrebujemo ne veliko opreme in ne veliko časa. Skike terenske rolke in tekaške rolke so zelo podobne znanim rolerjem, le da ima skike rolka večja kolesa nameščena pred in za stopalom. Vsi skike modeli so univerzalne velikosti in zanje ni potrebna posebna obutev. Na obeh skike rolkah pa so tudi učinkovite zavore, ki poskrbijo za vašo varnost in uspešno ustavljanje.
Priporočamo vam tudi izjemno uporabno ledeno torbico Deuter Pulse Three, ki je dovoj prostorna za malenkosti in rezervno Skike kolo. Uporabite pa jo lahko tudi pri ostalih športnih aktivnostih.


Splošna rekreacija - Skike tečaji ter odlična vodena vadba

Skike terenske rolke so primerne za vsakogar, ki želijo narediti nekaj zase in obožujejo šport. Vsak, ki je že poskusil skike terensko rolkanje trdi, da je ta šport postal del njegovega rekreativnega vsakodneva. Naši izkušeni strokovnjaki vam bodo pomagali in vas naučili pravilne vožnje. Vodena vadba s skike trenerjem, vam bo koristila, zato kar pogumno. Vse podrobnosti lahko izveste, če kliknete zavihek »dogodki«.
Za skike ne potrebujemo dodatno pripravljenih stez. Skike terenske rolke in tekaške rolke so lahko uporabne, naj je to asfalt, makedam ali travnata površina. Torej skoraj ni terena, kjer ne bi mogli uživati v tovrstni rekreaciji. Vas skrbi skike cena? Brez skrbi, cene so ugodne in vključujejo 45 minutno uvodno predstavitev. Na voljo so modeli Vo7, vX Solo in vX Twin.


Velodrom.si | Skike terenske rolke in tekaške rolke - povezave do naše spletne strani: