Merilci srčnega utripa, kolesarski števci in ostala oprema za kolesarje

Spletna prodajalna Velodrom.si vam ponuja kolesarske računalnike in kolesarske števce priznanih znamk. V današnjem visokotehnološkem svetu so male elektronske napravice že popolnoma vsakdanje in tudi oprema za kolesarje pri tem nič ne zaostaja. Merilci srčnega utripa in kolesarski števci so med takimi napravami, ki med kolesarjenjem ponujajo jasne povratne informacije o dogajanju v vas (merjenje srčne frekvence z merilci srčnega utripa) in okoli vas (kolesarski števci merijo vašo hitrost, nadmorsko višino, kadence, temperaturo,...). Naj bo rekreacija varna tudi z zdravstvenega vidika, saj pretiravanje ne koristi vašemu telesu.


Trgovina s kolesi - oprema za kolesarje in dodatna oprema

Velodrom.si - števec za kolo

Trgovina s kolesi ponuja športna kolesa, kolesarske pnevmatike, na voljo pa je tudi druga oprema za kolesarje. Dodatna kolesarska oprema zajema različne izdelke, kot so merilci srčnega utripa, kolesarski števci in ostalo.


Merilci srčnega utripa in števci za kolo

Merilci srčnega utripa so obvezen pripomoček za vsakogar, ki želi pri kolesarjenju nadzorovati delovanje svojega telesa. Prav tako je nepogrešljiv pripomoček števec za kolo, ki nam pove, kako hitri smo in kako daleč smo se že pripeljali. Vse podatke, ki nam jih ponujajo merilci srčnega utripa in kolesarski števci, lahko kasneje analiziramo in tako ocenimo, v kakšni telesni priravljenosti smo in kako napredujemo. Oprema za kolesarje, kot so merilci za kolo in kolesarski števci tako niso nepotreben strošek, ampak koristen pripomoček, ki nam pomaga nadzorovati, vzdrževati in izboljati naše telesne sposobnosti.

Znamke kolesarskih pripomočkov, kot so merilci srčnega utripa in kolesarski števci

V naši ponudbi boste našli zelo pestro izbiro znamk za kolesarstvo, ki na tem področju nekaj veljajo. Na voljo so merilci srčnega utripa in kolesarski števci naslednjih znamk in modelov:

  • Polar (CS100, CS500, CS600, RS300, RS400, RS800cx)
  • Garmin (Edge 500, Edge 800, Forerunner)
  • Sigma sport (BC, Rox 8.1, Rox 9.1)
  • Timex (triathlon global trainer)
  • Suunto (core)


Merilci za kolo, kolesarski števci in ostala oprema

V spletni prodajalni Velodrom.si poskušamo v svoji ponudbi zajeliti čim več izdelkov, ki jih potrebujete pri kolesarjenju, pohodništvu in različnih oblikah vadbe, da bo to kar najbolj po vašem okusu. Oprema za kolesa zajema raznolike izdelke, kot so kolesarske komponente, kolesarski obročniki in kolesarski trenažerji in valji. V ponudbi je na voljo tudi oprema za pohodništvo in skike terensko rolkanje. Za več informacij o vodenih vadbah, tečajih in izletih nas kontaktirajte!


Velodrom.si | Merilci srčnega utripa, kolesarski števci, števec za kolo, trgovina s kolesi, oprema za kolesarje - povezave do naše spletne strani: