Kolesarske komponente: kolesarski sedeži, gonilke, zavore in prestavne ročice

Kolesarske komponente kot so krmilne opore, gonilke, kolesarski sedeži, prestavne ročice in zavore so zagotovo eden izmed najbolj pomembnih delov kolesa. Če kolesarski sedeži na kolesih ne služijo svojemu namenu, hitro pride do nelagodja in celo poškodbe. Sedežne opore poskrbijo za bolj kvalitetno pritrditev sedeža in povečujejo togost celotnega kolesa. Oglejte si našo ponudbo, kjer so vam na voljo tudi ostale kolesarske komponente: obročniki, verige in ostalo.


Gonilke, zavore in prestavne ročice

Gonilke, zavore in prestavne ročice so pomembnejši deli vsakega kolesa, saj imajo bistven vpliv na kvaliteto vožnje, varnost in brezhibno delovanje. V povezavi z ostalimi kolesarskimi komponentami kot so krmilne opore in kolesarski sedeži, se medsebojno dopolnjujejo in ponujajo celoto. Ko nam kot kolesarju ustreza vse - tako gonilke, zavore, prestavne ročice, obročniki, menjalniki in kolesarski sedeži, smo na odlični poti do izjemne kolesarske izkušnje. Obiščite nas na www.velodrom.si, kjer imamo na enem mestu zbrane samo najboljše izdelke!


Kolesarske komponente - oprema za kolesa: sedežne opore, gonilke, zavore in še več

Dodatna oprema je za vsakega kolesarja zelo pomembna, saj mu pomaga na poti k temu, da bo vsaka vožnja s kolesom za vas čisti užitek. Oprema za kolesa, ki jo ponujamo v naši spletni prodajalni Velodrom.si, je priznanih znamk in uživa ugled kolesarjev. Kolesarski sedeži, krmilne opore, gonilke, zavore in prestavne ročice so priznanih proizvajalcev: Ritchey, Author, XLC, Pro, Campagnolo, Sram, Miche, Fizik in Prologo. Rekreacija je izjemnega pomena za naše telo in prepreči marsikatero bolečino. Poskusite in spoznajte prednosti rekreacije!


Športna kolesa, kolesarske pnevmatike in kolesarski obročniki

Športna kolesa so odličen način za sprostitev ob vse hitrejšem in vse bolj stresnem življenju. Pomembno je, da so športna kolesa kvalitetna z ustrezno opremo, saj bodo tako zagotovila varnost in vrhunsko kolesarsko izkušnjo. Velik del odgovornosti za nemoteno vožnjo nosijo kolesarske pnevmatike in kolesarski obročniki. Pomembni so tudi kolesarski sedeži, sedežne opore, gonilke, zavore in prestavne ročice.


Kolesarske komponente in ostala ponudba

V spletni prodajalni Velodrom.si ponujamo vse za kolesarjenje in tudi druge izbrane aktivnosti. V naši ponudbi so tako našli mesto še: merilci srčnega utripa, kolesarski števci, kolesarski trenažerji in valji, oprema za pohodništvo in skike terensko rolkanje. Oglejte si našo ponudbo in zagotovo boste v njej našli kaj zase!


Velodrom.si | Sedežne opore, kolesarski sedeži, gonilke, zavore, prestavne ročice - povezave do naše spletne strani: