Športna kolesa, gorska kolesa, mestna kolesa, cestna kolesa, treking kolesa in oprema za kolesarjenje

Velodrom.si - Streetstepper

V spletni prodajalni Velodrom.si vam ponujamo različne vrste koles - cestna kolesa, mestna kolesa, gorska kolesa, treking kolesa in otroška kolesa. Izberite si kolo po lastnih željah v naši spletni prodajalni. Mestna kolesa za vožnjo po mestu, športna kolesa za športne navdušence ter gorska kolesa, treking kolesa in cestna kolesa za rekreativce. Na voljo je tudi vse potrebno kolesarsko orodje in kolesarska oprema. Pri nas na enem mestu najdete veliko izbiro, med katero boste zagotovo našli nekaj zase.


Športna kolesa in oprema za kolesarjenje

Velodrom.si - športno kolo

Izbira pravega športnega kolesa je zelo pomemben korak za vsakega, ki se odloči za kolesarjenje. Prav tako je pomembna tudi oprema za kolesarjenje. V spletni prodajalni Velodrom.si ponujamo športna kolesa in opremo za kolesarjenje večih znamk, med drugim tudi:

  • športna kolesa Cube
  • športna kolesa Author
  • športna kolesa Ridley
  • športna kolesaSundance
  • športna kolesa Look

V naši ponudbi so na voljo tudi kolesarske komponente, kolesarske pnevmatike, merilci srčnega utripa, kolesarski števci, kolesarski obročniki. Za kolesarjenje doma, lahko izberete kolesarski trenažer ali kolesarske valje, kar vam bo prišlo še posebej prav pozimi ali v slabih vremenskih razmerah. Kolesarstvo pani edina športna panoga, za katero boste našli opremo pri nas. Rekreacija je zelo pomembna in če niste kolesarki tip, so vam v naši pestri ponudbi na voljo oprema za pohodništvo, dvd-ji za vodeno vadbo kot je trx-suspension training, ipd., pa tudi skike terenske rolke, palice za nordijsko hojo in še več. Obiščite našo spletno prodajalno www.velodrom.si!


Oprema za kolesarjenje in kolesarsko orodje

Pri kolesarjenju sta zelo pomembna tako oprema za kolesarjenje kot kolesarsko orodje. Kolesarsko orodje za športna kolesa, bodisi gorska kolesa, treking kolesa, cestna kolesa ali tudi mestna kolesa, je zelo priročno - majhno in kompaktno, ter primerno za izvedbo majhnih popravil na poti. Kolesarsko orodje različnih znamk vsebuje imbus ključe ter izvijače v več velikostih in najpogostejših številkah. Kolesarsko orodje in oprema za kolesarjenje poskrbita za čim bolj udobno in varno vožnjo brez tehničnih preprek. Kolesarska oprema je tako vredna svojega denarja.


Kolesarski nahrbtniki, v katerih je med vožnjo spravljena oprema, ki jo potrebujemo med kolesarjenjem

Velodrom.si - kolesarski nahrbtnik

Kolesarski nahrbtniki so tisti pripomoček, ki vam omogoča brezkrbno kolesarjenje in svobodo gibanja na kolesu. Ne bo vam več potrebno skrbeti za drobnarije, rezervno majico ali energijski prigrizek. Nahrbtniki so združljivi s hidracijskimi sistemi, ki omogočajo pitje med vožnjo, ne da bi se bilo potrebno ustavljati. Oprema za kolesarjenje in oblačila so priročno razporejena in hitro dostopna. Kolesarski nahrbtniki so naslednjih znamk:

  • kolesarski nahrbtniki Deuter
  • kolesarski nahrbtniki Camelbak
  • kolesarski nahrbtniki Osprey in drugi.


Na voljo so tudi hidracijski sistemi, kolesarske torbe in potovalne kolesarske torbe. Obiščite našo spletno stran www.velodrom.si in si oglejte našo ponudbo.


Velodrom.si | Športna kolesa, mestna kolesa, gorska kolesa, treking kolesa, oprema za kolesarjenje - povezave do naše spletne strani: