Kolesarske pnevmatike: cestne pnevmatike, treking pnevmatike, pnevmatike različnih velikosti in oprema za kolesa

Kolesarske pnevmatike se v prvi vrsti razlikujejo glede na kolo, ki ga uporabljate. V naši ponudbi so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so različnih velikosti, širin in profilov, glede na tip kolesa in način vožnje. Prav tako je tudi oprema za kolesa prilagojena različnim vrstam koles in željam kolesarjev. Kvalitetne kolesarske pnevmatike so pogoj za udobno in predvsem varno vožnjo s kolesom ter dobre zavorne sposobnosti. Dobre »gume« za kolesa tako niso nekaj, kar bi se dobilo v vsaki prodajalni za vogalom. Oglejte si ponudbo na www.velodrom.si in si izberite ustrezne pnevmatike!

Velodrom.si - kolesarske pnevmatike


Kolesarske pnevmatike ali gume za kolesa

Ponujamo različne gume za kolesa: cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so na voljo v velikostih 26'' in 29'' za Mtb, ter 28'' za cestna in treking kolesa. Ponujamo kolesarske pnevmatike različnih znamk, kot so:

  • mtb in treking pnevmatike Author
  • mtb, treking pnevmatike in cestne pnevmatike Continental
  • cestne pnevmatike in treking pnevmatike Vittoria
  • tubular pnevmatike Tufo
  • treking pnevmatike in cestne pnevmatike Michelin
  • pnevmatike Schwalbe


Cestne pnevmatike, treking pnevmatike in mtb pnevmatike

Cestne pnevmatike, mtb pnevmatike in treking pnevmatike se razlikujejo po sestavi, kotalnem uporu, profilu in tudi po velikosti in širini. Medtem ko so cestne pnevmatike gladkejše in zagotavljajo manj kotalnega upora, so treking pnevmatike so bolj grobe, a še vedno dovolj hitre in udobne. Pnevmatike za gorsko kolesarstvo se razlikujejo glede na tip vožnje; cross, DH, Dx, ... Ponujajo večji kotalni upor, so pa veliko bolj stabilne v slabih voznih razmerah, kot je blato, listje in podobno. V spletni prodajalni Velodrom.si ponujamo kvalitetne cestne pnevmatike, treking pnevmatike in ostale kolesarske pnevmatike različnih znamk, tako da boste v ponudbi zagotovo našli takšne, ki ustrezajo platiščem vašega kolesa.


Oprema za kolesa - kakovostne kolesarske pnevmatike so ključnega pomena

Oprema za kolesa je pomemben del vsakega kolesa. Če je oprema za kolesa kvalitetna, je tudi kolesarska tura brezskrbna in udobna. Dodatna oprema, kot so merilci srčnega utripa, kolesarski števci in drugi kolesarski dodatki, bodo poskrbeli, da boste v kolesarjenju še bolj uživali. Ustrezna oprema za kolesa in prava športna kolesa, ki imajo nameščena ustrezne kolesarske pnevmatike, bodo skupaj poskrbeli za udobno in varno vožnjo, ki si jo želi vsak!


Kolesarske pnevmatike, oprema za kolesa in ostala pestra ponudba

Rekreacija je izjemnega pomena, zato smo v spletni prodajalni Velodrom.si na enem mestu zbrali kar največ, kar je potrebno pri kolesarjenju in nekaterih drugih oblikah rekreacije. Poleg naštetih produktov so na voljo tudi: kolesarske komponente, kolesarski obročniki, oprema za kolesa, kolesarski trenažerji in valji, oprema za pohodništvo in oprema za skike terensko rolkanje.


Velodrom.si | Kolesarske pnevmatike, cestne pnevmatike, treking pnevmatike, gume za kolesa, oprema za kolesa - povezave do naše spletne strani: