Predelava avta na plin je za nas enostavna, saj imamo veliko izkušenj

Predelava avta na plin nam je omogočila širjenje obzorja in nam dala možnost novega učenja in izpopolnjevana pri našem delu. Z natančnostjo in trudom ter vsem vloženim časom, lahko s ponosom povemo, da s predelavo avta na plin postavljamo temelje za prihodnost.

Predelava vozila na plin je z leti postala skorajda rutina, vendar je potrebna nenehna nadgradnja znanja zaradi hitrega razvoja avtomobilske industrije ter pogostih inovacij. Ena takšnih je predelava TSI motorjev na plin, kateri imajo neposredni vbrizg goriva pod prisilnim polnjenjem. S tem je dosežena njihova boljša učinkovitost, ki jo predelava vozila na plin še poveča. Število predelanih vozil tudi pri nas skokovito narašča, saj je tudi cena predelave na avtoplin postala sprejemljiva in veliko ugodnejša kot je bila v začetku. Infrastruktura, se pravi črpalke za polnjenje v Sloveniji ne predstavljajo težav, saj je pokritost optimalna. Predelava avta na plin pomeni vgradnjo vzporednega sistema v vozilo, kar ne vpliva na prej obstoječi bencinski pogonski sistem. Avtomobil lahko še vedno deluje le z bencinskim pogonom. Ko se vključi plinski pogon, tega ne boste niti opaziti, če je vgradnja izvedena kvalitetno. Zato je zelo pomembno, da cena predelave na avtoplin ne izstopa preveč od povprečnih, saj nizek končni znesek pomeni slabše ali celo nekakovostne vgrajene dele, nepoznanih proizvajalcev. Takšen riziko se zagotovo ne izplača.

Koliko stane predelava avta na plin?

Pri predelavi vozila na plin je potrebno iti v korak s časom in na tržišču spremljati vsakodnevne spremembe. Le tako je namreč strankam mogoče ponuditi kakovost in izpolniti njihove zahteve. Tudi cena predelave na avtoplin je na ta način konkurenčna, saj lahko izvajalec za določen znesek ponudi vse inovacije. Bistvo kakovostno opravljene predelave avta na plin je prilagodljivost tržišču in neprestano testiranje proizvodov z inšpekcijskimi pregledi in internimi analizami proizvodnih sistemov ter s preizkusi končnih izvedb.

Vgradnja avtoplina v vozilo

Moramo se zavedati, da strankino vprašanje koliko stane predelava avta na plin pomeni, da jo zanima celostna storitev od vgradnje do servisa in kasnejšega vzdrževanja. Sem spada tudi informiranje stranke o vseh podrobnostih, ki jo zanimajo, ko se odloči za predelavo avta na plin. Ne smemo pozabiti na podatek, ki ni zanemarljiv in je zelo pomemben. Garancija na motorje na direktni vbrizg je 5 let, na MPI motorje pa kar 8 let. Vse to in še več, vključuje cena predelave na avtoplin, zato je ta izjemno konkurenčna in sprejemljiva.

Predelava TSI motorjev na plin je prilagojena drugačnemu vbrizgu goriva

Zaradi izpopolnjevanja je pri nas mogoče opraviti predelavo TSI motorjev na plin, ki se od predelave avta na plin z vbrizgom bencina v sesalni kolektor precej razlikuje. V tem primeru avtomobil tudi ob zagonu štarta s plinom in ne z bencinom kot je to v primeru vozil z drugačnim motorjem.

Koliko stane predelava avta na plin je torej odvisno od vozila, v ceno pa je vsekakor vključena tudi varnost, ki skrbi marsikoga kadar je govora o plinu. Ko izklopite vozilo se varnostni ventil avtomatsko zapre in takoj ga lahko spet vklopite na bencinski pogon. Po predelavi vozila na plin boste prejeli servisno knjižico, kjer so odgovori na vsa vprašanja o garanciji, servisih in seveda o uporabi sistema po predelavi avta na plin. Če pa vas bo zanimalo še kaj ali boste prišli do novih informacij, ki bi jih radi podrobno proučili, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Cena predelave na avtoplin in enostavna uporaba vas bosta presenetili.

Predelava vozila na avtoplin