Več vratnih kril teleskopskih zložljivih vrat se zloži eno čez drugo in tako povečajo prehod

Teleskopska vrata se zaradi svojega delovanja uporabljajo ob pomanjkanju prostora, zato njihovo vgradnjo priporočamo tam, kjer je potreben maksimalen izkoristek prostora. Avtomatika za vrata namreč omogoča, da se lahko več vratnih kril pelje v isto smer. V primerjavi z linearnimi drsnimi vrati teleskopska zložljiva vrata povečajo širino prehoda kar za 30 odstotkov. Prav tako vam teleskopska vrata izdelavo privlačnega in prostornega vhoda omogočijo takrat, kadar vam primanjkuje prostora za klasična vrata.


Za avtomatska vrata se običajno odločamo, če želimo nekaj prihraniti in si obenem olajšati bivanje. Ker želimo v tem pogledu v celoti zadostiti vašim željam, vam je na voljo tudi izdelava teleskopskih vrat po meri.


Podjetje Steklo Nemec se s steklarsko dejavnostjo ukvarja od leta 1976. Našo ponudbo smo leta 1981 dopolnili z montažo in servisiranjem samodejnih vrat. Postali smo ekskluzivni zastopnik podjetja FAAC. Sicer pa naša steklarska dejavnost zajema splošno steklarstvo, obdelavo ravnega in izdelavo termopan stekla. Hkrati smo specializirana delavnica za izdelavo in montažo varnostnega kaljenega, protivlomnega in neprebojnega stekla.


Avtomatika za teleskopska vrata - GEAR motorni pogon FAAC

Avtomatika za zložljiva teleskopska vrata mora biti kakovostna, da se vrata tekoče odpirajo oziroma da se ne zatikajo. Zato je motor za drsna vrata ključnega pomena. V podjetju Steklo Nemec skrbimo za to, da je tako kot izdelava vrat tudi avtomatika za vrata izdelana po meri in skladno z vašimi potrebami in željami.

Avtomatika za vrata


Motorni pogoni zagotavljajo nemoteno uporabo drsnih vrat. Nudimo vam izjemno kakovostni GEAR motorni pogon FAAC. Njegova mehanska učinkovitost je v primerjavi s klasičnim pogonom do 50 odstotkov višja, vibracije in hrup pa so občutno nižji. Njegovo programiranje je enostavno in poteka kar preko LCD-zaslona.
Sistem omogoča tudi vgradnjo nevidnih senzorjev v ogrodje pogonskega mehanizma. Tovrstna montaža nam poleg estetskih rešitev nudi zaščito proti vandalizmu. Sistema STA in TSA pa omogočata modularno montažo vrat s poljubnimi profili in tipi stekel.


Obiščite nas in se prepričajte o naših kakovostnih izdelkih in storitvah. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Steklo Nemec
  • Teleskopska vrata
  • Izdelava vrat po meri
  • Avtomatska vrata