Kakovostna avtomatika in pogoni za avtomatska dvoriščna vrata

Za avtomatska vrata se ponavadi odločimo takrat, kadar si želimo olajšati bivanje, hkrati pa prihraniti kak evro. K temu lahko poleg notranjih pripomorejo tudi samodejna dvoriščna vrata, ki nam bodo omogočila neovirano gibanje ter vožnjo z dvorišča na ulico in obratno, nepridipravom pa zaprla prehod. Nova ali že obstoječa dvoriščna vrata je danes zelo enostavno avtomatizirati. Ne glede na to, ali gre za drsna ali za krilna vrata, jih lahko odpremo na več načinov – z daljinskim upravljalnikom, magnetno kartico ali domofonom.

Avtomatika za vrata je standardni del dvoriščnih vrat. Prav kakovostna avtomatika je ključna za tekoče odpiranje vrat brez zatikanja, pri čemer so še posebej pomembni brezhibni pogoni za vrata. Za pravilno izbiro med pogoni pa je treba poznati smer in kot odpiranja dvoriščnih vrat, velikost in težo kril ter pogostost odpiranja.

V našem podjetju so vam na voljo pogoni tako za avtomatska krilna dvoriščna vrata kot tudi za drsna vrata. Njihova montaža je varna, enostavna in v skladu z evropskimi predpisi. Poleg tega so naši pogoni – tako kot preostala avtomatika za dvoriščna vrata – vzdržljivi in nudijo brezhibno delovanje v vseh vremenskih razmerah.

Avtomatika za dvoriščna vrata


Elektromehanski ali hidravlični pogon za krilna dvoriščna vrata

Elektromehanski ali hidravlični pogon za krilna dvoriščna vrata lahko vgradimo zunaj vrat ali v tla. Podometni pogoni so primerni zlasti za tiste, ki nekaj več dajo na zunanji videz – montaža talnega pogona namreč dvoriščnih vrat navzven ne spremeni. Pogoni, montirani zunaj, imajo elektromehansko ročico pritrjeno na steber in povezano s krilom dvoriščnih vrat. Elektromehanski pogoni so primerni za krilna vrata dolžine do 3 metrov in teže do 300 kilogramov, hidravlični pa za vrata dolžine do 4 metrov in teže 800 kilogramov.


GEAR motorni pogon FAAC za drsna dvoriščna vrata

Za avtomatska dvoriščna drsna vrata imamo v našem podjetju na voljo GEAR motorni pogon FAAC. Odlikuje ga visoka mehanska učinkovitost, ki je v primerjavi s klasičnimi pogoni tudi do 50 odstotkov višja. Avtomatika za drsna dvoriščna vrata pa razlikuje pogone tudi glede na težo vrat. V našem podjetju lahko izbirate med pogoni za vrata vse do teže 3500 kilogramov.

Naj kakovostna avtomatika za dvoriščna vrata poskrbi za udoben in varen dom. Prepričajte se sami in nas obiščite. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

 
Steklo Nemec| Avtomatska vrata – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz
avtomatika za vrata, avtomatska dvoriščna vrata, pogoni dvoriščnih vrat, dvoriščna drsna vrata, pogon za krilna vrata
ZEMLJEVID