Avtomatiziran pogon za aluminijasta, lesena in PVC polkna

Lesena polkna imajo v slovenskem prostoru tako trdno zakoreninjeno tradicijo kot malo katera druga stvar. Včasih ni bilo klasično grajene stanovanjske hiše, ki ne bi imela polken, danes pa jih nekoliko izpodrivajo druge vrste senčil. Razlog za to je predvsem dejstvo, da so kljub vsem prednostim tradicionalna polkna, pa naj bodo lesena, aluminijasta/alu ali PVC, nekoliko nerodna za zapiranje. Pa je temu res tako? Seveda ne! Podjetje FAAC, katerega generalni zastopnik na slovenskem trgu smo že od leta 2008, je tudi za to težavo našlo rešitev. Vaša sodobna aluminijasta polkna lahko opremimo z avtomatiziranim pogonom in vam tako olajšamo zapiranje.

 Pogon za lesena polkna

Sodobna aluminijasta polkna

Avtomatiziran pogon za polkna se je po vsem svetu že dodobra uveljavil, saj imajo poleg vseh prednosti tako aluminijasta kot lesena in PVC polkna to slabost, da jih je treba zapreti od zunaj. Alu in druga polkna so kljub vsemu tako priljubljena, saj poleti z njimi zasenčimo okna, obenem pa v prostor prehaja svež zrak. Pozimi polkna poskrbijo za dodatno toplotno izolacijo, ščitijo pa tudi pred neprijetnimi vremenskimi razmerami in nudijo protihrupno in protivlomno zaščito. Aluminijasta oz. alu polkna so še posebno trpežna, podjetje FAAC pa je zanje in za polkna iz vseh ostali materialov razvil avtomatiziran pogon, ki ga je poimenoval NIGHT & DAY.


Pogon podjetja FAAC za aluminijasta, lesena in PVC polkna

Zapiranje polken je navadno delo, ki je vsem nekoliko odveč, čeprav se dobro zavedamo, da na primer aluminijasta polkna zagotavljajo prijetno hladno notranjost ali pa zaščitijo pred neprijetnimi vremenskimi razmerami. A kaj, ko je treba za to ven, na mraz. Nič več! Avtomatiziran sitem za lesena, PVC in alu polkna podjetja FAAC je prava rešitev za vas. S pogonom NIGHT & DAY boste zlahka zapirali polkna na vaših oknih, ne da bi morali za to ven na mraz ali da bi se morali za to stegovati čez široke police, pulte ali druge ovire. Aluminijasta in druga polkna boste zlahka zapirali in odpirali! Za montažo elektromehanskega pogona potrebujete le 10 centimetrov prostora in polkna boste zlahka upravljali, kot se vam zljubi.


Steklo Nemec | Aluminijasta, lesena, alu, PVC polkna, FAAC – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz
aluminijasta polkna, lesena polkna, alu polkna, PVC polkna, FAAC
ZEMLJEVID