Kvalitetno kuhinjsko steklo

Si želite vašo kuhinjo izdelati po najvišjih estetskih kanonih? Potem so kuhinjske steklene obloge prava rešitev za vaš dom!


Prednosti stekla v kuhinji

Čas je, da klasične ploščice v kuhinji zamenjajo kuhinjske steklene obloge, ki nimajo robov (fug) in zato omogočajo veliko bolj enostavno in hitro čiščenje. Zaradi lažjega sprotnega čiščenja bo steklo v kuhinji ostalo dlje časa popolnoma brezhibnega videza. Naši tehnično podkovani strokovnjaki bodo vaši kuhinji spremenili videz s hitro in ekonomično vgradnjo steklene obloge za kuhinje. Naenkrat bo podoba prostora popolnoma prenovljena, z izbiro fototapete za kuhinje pa ji boste dodali še čisto vaš, edinstven estetski pečat!


Kuhinjsko steklo različnih vrst

Pri nas izdelujemo vrhunsko kvalitetne steklene obloge za kuhinje. Vsako kuhinjsko steklo različnih vrst je izdelano iz 5mm optiwhite stekla in je fino brušeno. Odporno je proti udarcem in vročini, kar je za steklo v kuhinji zelo pomembno. Izrežemo ga po željah in potrebah stranke tako, da se popolnoma prilega drugim elementom prostora. Na voljo so najrazličnejši barvni odtenki, ki jih stranke izberejo s pomočjo RAL lestvice. Tako lahko kupci izberejo steklo, ki se barvno prilagaja kuhinji ali pa izgled prostora poživijo z izbiro fototapete za kuhinje, ki jo naši strokovnjaki prilepijo na zadnjo stran stekla.


Steklene obloge in unikatne fototapete za kuhinje

Po želji stranke lahko v steklene obloge za kuhinje dodamo tudi fotomotiv, ki omogoča edinstven videz prostora. Čisto vsaka fototapeta je unikatna in se popolnoma prilega željam naročnika. Pri izdelavi uporabljamo le visoko kakovostne folije in vrhunski digitalni tisk, ki preprečuje bledenje izbranega fotomotiva. Fototapete za kuhinje so nameščene na zadnji strani stekla in se zato ne morejo poškodovati.


Steklo v kuhinji po vaših željah!

Kuhinjske steklene obloge pri nas izdelujemo s preudarno izbranimi materiali in tehnikami. S pomočjo našega strokovno podkovanega osebja bo izbira barve, motiva in površine zelo enostavno in popolnoma prilagojeno vašim željam. Naša firma se ponaša s hitro odzivnostjo, natančnostjo pri merjenju in montaži,  profesionalnem oblikovanju, uporabi vrhunsko kakovostnih materialov in garanciji.


Steklo Nemec | Steklene obloge za kuhinje, fototapete za kuhinje – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz