Motor za rolete in zunanja senčila

Podjetje Steklo Nemec je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki med drugim ponuja tudi paleto izdelkov za tisto, čemur s skupnim imenom rečemo zunanja senčila. Med temi izdelki je trenutno med najbolj priljubljenimi motor za električne rolete in tende, ki je popolnoma spremenil odnos ljudi do senčil. Steklo Nemec je ekskluzivni zastopnik podjetja FAAC v Sloveniji. Motor za rolete je seveda le eden izmed njihovih izdelkov, med drugim spadajo med vodilna podjetja v svetu, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo pogonov vrat in zapornic. Veseli smo, da lahko svojim strankam ponudimo tako kakovosten motor za električne rolete in tende, ki ponuja številne izvirne rešitve, med drugim tudi senzor vetra in sonca.


Motor za električne rolete

Motor senzor pogon za rolete

Pri senčenju notranjosti hiše ali poslovnega prostora se ljudje še

vedno najpogosteje odločajo za klasična zunanja senčila – rolete. A

časi, ko smo sami dvigali in spuščali

rolete, je že davno mimo, saj imajo sodobne rolete za to motor, s katerim jih brez težav dvignemo in spustimo. Motor za električne rolete in tende je vgrajen v senčilo. Podjetje FAAC je ta novi pogon poimenovalo T mode. Gre za popolnoma nov model pogonov, ki ustrezajo vsem vrstam senčil. Motor za rolete ali tende izberemo na podlagi specifičnih značilnosti posameznega senčila, kar pomeni, da bo svojo nalogo opravljal kakovostno, predvsem pa dolgo časa. FAAC izdeluje vrhunsko avtomatiko kot so na primer pogoni za polkna, pogoni za garažna vrata ali pa avtomatika drsnih vrat.


Zunanja senčila – električne tende

Če želimo s prijatelji in družinskimi člani (ali pa tudi kar sami) uživati na prostem, obenem pa bi se radi ohladili v prijetni senci, so električne tende odlična izbira. Motor za rolete namreč ni edino, kar ponujamo v podjetju Steklo Nemec. Vsa zunanja senčila so lahko avtomatizirana. To pomeni, da ne bo več napornega dviganja in spuščanja senčil ter razmišljanja v stilu: »Ko bi zjutraj vsaj razprl tendo ali spustil rolete.« Motor za rolete in tende lahko upravljate ročno preko enote ali daljinsko. Senčila imajo vgrajeno elektronsko ali mehansko omejitveno stikalo, električne rolete in tende lahko opremimo tudi s timerjem, prav tako pa lahko dodamo tudi senzor vetra ali sonca.


Steklo Nemec | Avtomatika za vrata, zunanja senčila, električne rolete, električne tende, senzor vetra – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz
motor za rolete, zunanja senčila, električne rolete, električne tende, senzor vetra
ZEMLJEVID