Avtomatske zapornice – hitra, preprosta in učinkovita kontrola prometaAvtomatska zapornica

Avtomatske zapornice urejajo dostop do garažnih hiš, do parkirišč v naseljih večstanovanjskih hiš, ob fakultetah, zdravstvenih domovih in drugih javnih ustanovah ter nenazadnje preko cestninske postaje na avtocestah. Z zapornicami se srečujemo vsi vozniki avtomobilov. Avtomatske zapornice bodisi urejajo dostop do parkirišča večstanovanjske hiše, pred katero želimo ohraniti prosto parkirno mesto, bodisi urejajo dostop do parkirišča pred poslopjem, v katerem smo zaposleni, ali pred javno garažno hišo v mestu. V vsakem primeru so zapornice prilagojene potrebam uporabnika in v skladu z varnostnimi predpisi.

Med avtomatske zapornice štejemo tudi posamezne parkirne elemente, kot so parkirne zapore, rampe in potopni stebri.


Kontrola prometa s široko paleto izdelkov

Izbira modela avtomatske zapornice je odvisna od širine prehoda in vrste uporabe. Avtomatske zapornice so sestavljene iz motoriziranega osrednjega dela in kontrolne enote, zaščitene z ohišjem, ki je odporno na vplive iz okolja. Kakovostna avtomatika omogoča odpiranje zapornic z daljinskim upravljavcem, magnetnimi karticami, žetoni, biometričnimi napravami, GSM-pozivnikom, elektronsko ključavnico ali mehanskim stikalom. Odpiranje je lahko vezano celo na plačilni avtomat. Delovanje je popolnoma samodejno, krmilna enota pa omogoča različne nadgradnje, ki zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika.

V podjetju Steklo Nemec so vam na voljo štiri različice avtomatske zapornice FAAC: FAAC 615 za nižjo in srednjo frekventnost, FAAC 620 za intenzivne prehode, FAAC 640 za upravljanje prometa na obsežnih industrijskih območjih ter FAAC 642 iz nerjavečega jekla za vse tipe prehodov prometa v vseh klimatskih pogojih delovanja.


Parkirne zapore in rampe – naj vaše parkirno mesto ostane vaše

Parkirni sistemi so najsodobnejši način varovanja parkirišč in dvorišč. Posamezni elementi, kot so parkirne zapore, rampe in potopni stebrički, omogočajo tudi individualno uporabo za stanovanjske hiše, stanovanjske bloke ali pa za celotno stanovanjsko naselje.

Sodobne parkirne zapore odlikujejo hitro delovanje, dolga življenjska doba, lepa oblika in majhna poraba energije. V prvi vrsti pa so zanesljive ter nudijo udobje in zadovoljstvo uporabnikom. Velika prilagodljivost pa je značilna zlasti za parkirni sistem PARAGON, razmeroma nov sistem, ki vam ga nudimo tudi v našem podjetju.

 
Steklo Nemec – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.
Naslov
Volčja Draga 57
5293 Volčja Draga
E-pošta
05 3955480
Seznam fraz
avtomatske zapornice, zapornice, parkirne zapore, kontrola prometa, parkirne rampe
ZEMLJEVID