Pogoni za avtomatska garažna in industrijska vrata

Podjetje Steklo Nemec je ekskluzivni zastopnik podjetja FAAC za Slovenijo. Med njihovo ponudbo najdete tudi pogone za garažna, industrijska vrata ter avtomatska garažna vrata, ki so zaradi široke izbire sistemov, materialov, barv in obdelav, individualno prilagojena vašim arhitektonskim željam in zahtevam.


Pogoni za garažna in industrijska vrataPogoni za garažna vrata

Podjetje ponuja elektromehanske in hidravlične pogone za garažna vrata in industrijska vrata vseh tipov, ki so v skladu z evropskimi predpisi.
Prednosti električnih garažnih vrat podjetja Steklo Nemec so:

 • varna in enostavna montaža,
 • elektronska nastavitev upočasnjevanja zapiranja,
 • elektronski nadzor navora oziroma poseben hidravlični sistem, ki varujeta proti zmečkanju,
 • delovanje pogona za garažna vrata tudi v primeru močnega vetra,
 • zanesljivost avtomatskih električnih garažnih vrat,
 • pogon je izjemno tih,
 • s prilagojenim ključem lahko garažna vrata v primeru izpada električnega toka sprostimo od znotraj ali zunaj,
 • široka izbira različnih garažnih vrat,
 • velika izbira funkcij,
 • kakovostni materiali.

Uporabnost električnih garažnih vrat

Električna garažna vrata so primerna za skoraj vse tipe zgradb. Ker so brez ovir za invalide, so odlična rešitev tudi za večje javne prostore, npr. za restavracije, hotele, trgovske centre, administrativne zgradbe, trgovine in pošte, ter za manjše objekte z velikim številom obiskovalcev. Avtomatska garažna vrata podjetja Steklo Nemec imajo lahko na željo strank vgrajen tudi sistem nadzora dostopa.

Vsa avtomatska garažna vrata so lahko prilagojena željam in zahtevam uporabnikov. Številne kombinacije zasteklitve in profilov bodo ugodile potrebam in okusom strank ter poudarile arhitekturni značaj stavbe. Hkrati so tako pogoni kot sama električna vrata narejena iz visoko kakovostnih materialov in po najsodobnejših metodah, ki varujejo okolje in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših vrat.

Spremenljiva hitrost kril, avtomatično zaklepanje, vgrajeni varnostni sklopi, varnostna ključavnica ter ročno odpiranje so le nekatere izmed funkcij, ki poudarjajo široko uporabnost pogonov in garažnih vrat. Nudimo pa tudi novost  energijsko varčna garažna vrata FAAC A100 Energy saving, ki se lahko odprejo samo toliko, da dopuščajo prehod eni osebi.


Bogata ponudba avtomatskih garažnih vrat, zapornic in parkirnih sistemov

Ob pogonih za vrata ter široki ponudbi različnih tipov električnih garažnih vrat podjetje Steklo Nemec predstavlja tudi:

 • Teleskopska garažna vrata: kadar nimamo na voljo dovolj prostora za linearna drsna garažna vrata, priporočamo teleskopska avtomatska garažna vrata, kjer se več vratnih kril pelje v isto smer (eno čez drugo).
 • Avtomatske parkirne zapornice: varujejo zasebna, industrijska, trgovska in druga parkirišča. Med njihove prednosti spadajo stroge zahteve glede širine prehoda, pogostost tranzita, zanesljivost in udobje, visoka zmogljivost, trajnost in nizki vzdrževalni stroški. Osnovni modeli:

- FAAC 615 - za nižjo in srednjo frekventnost prehodov,

- FAAC 620 - za upravljanje prometa v velikih parkirnih prostorih,

- FAAC 640 - za upravljanje prometa z veliko intenziteto prehodov,

- FAAC 642 - iz nerjavečega jekla za vse tipe prehodov, ter delovanje v najtežjih klimatskih pogojih.

 • Avtomatika za dvoriščna vrata se deli na pogone za krilna vrata in na pogone za avtomatska drsna vrata.
 • Parkirni sistem PARAGON pomeni celovit in prilagodljiv nadzor in upravljanje z javnimi in zasebnimi parkirišči (kontrola večnadstropnih parkirišč, nadzor nad prometom, ročni ali samodejni način, pošiljanje poročil v računovodstvo,finančni oddelek idr.).
 • Potopni valji so namenjeni omejitvi ali zapori prometa (mestni trgi, sprehajališča) in so primerni za prostore, kjer bi imele klasične zapornice negativen vpliv na arhitekturno podobo prostora in na počutje ljudi ter za zaščito občutljivih področji (ambasad, ministrstev, bank, starega mestnega jedra idr.).
 • Pogoni za rolete, zunanja senčila in tende so cevasti motorji različnih modelov in presekov, z ročnim ali daljinskim upravljanjem, vgrajenim mehanskim ali elektronskim stikalom. Po želji lahko vgradimo tudi »timer« ter senzorje za veter in sonce.
 • Pogoni za polkna so zelo primerni za težko dostopna mesta (visoka okna, ovire).


Visokokakovostni in zanesljivi pogoni za garažna vrata, masivna in kvalitetna industrijska vrata ter avtomatska garažna vrata za zasebne in javne objekte, prilagodljivost strankam, ugodne cene in prijazen odnos so samo nekateri razlogi, zakaj izbrati podjetje Steklo Nemec. Prebrskajte našo stran in se prepričajte o pestri ponudbi.


Steklo Nemec | pogoni za garažna vrata, avtomatika za vrata, avtomatska garažna vrata, električna garažna vrata, pogon za vrata - povezave do naše spletne strani: