Sončna elektrarna za vikend - lastna raba in samooskrba v Sloveniji

Sončna elektrarna za vikend in gospodinjstva v Sloveniji je čedalje pogostejša odločitev in pozitivna izkušnja številnih lastnikov vikendov in domov po Sloveniji. Vikendi in domovi z elektrarno pa se ne povečujejo le v Sloveniji, temveč povsod po svetu.

sončna elektrarna za vikend (lastno rabo)


Največja prednost sončne elektrarne na vikendu ali domu, je uporaba neomejene sončne energije ter možnost postavitve tako velike sončne elektrarne, da lahko zadostno pridobi dovolj energije za lastno rabo na vikendu ali lastnem domu.

Pozitivne izkušnje sončne elektrarne za vikend v Sloveniji

Sončna elektrarna za vikend je v Sloveniji izredno dobra naložba, saj so vikendi v Sloveniji pogosto postavljeni na najlepših slovenskih krajih, kjer ima postavljen vikend veliko neposrednega sonca, zato je možen maksimalen izkoristek sončne energije s pomočjo sončne elektrarne za lastno rabo.


Najlepše lokacije za vikend, pa kljub temu, da imajo izredno lego - zelo pogosto nimajo dostopa do električnega omrežja, zato je postavitev sončne elektrarne za vikend zelo iskana rešitev, saj lahko koristi dostopno sončno energijo.


Drugi razlog za pogosto izbiro sončne elektrarne - lastna raba na vikendu - pa je ta, da kljub temu, da je vikend objekt povezan v električno omrežje, v primeru ekstremnih vremenskih pogojev ali v primeru okvar električnega objekta, lastniki vikendov izkušajo, dolgotrajno popravilo električnega omrežja.

Elektrarna za vikend in največja elektrarna za lastno samooskrbo

Kvalitetne sončne elektrarne našega slovenskega podjetja SOL NAVITAS, sončna energija d.o.o. so izdelane iz kvalitetnih komponent v sodelovanju z najboljšimi slovenskimi in svetovnimi proizvajalci, kateri prisegajo izključno na kvaliteto, doseženo s pomočjo znanja, izkušenj in najboljšega izbora materialov.


V našem podjetju SOL NAVITAS, sončna energija d.o.o.:

  • postavljamo sončne elektrarne - lastna raba na vikendih in net metering
  • dobavljamo material in komponente, potrebne za postavitev na vikendih, domovih in drugih objektih,
  • postavljamo največje sončne elektrarne v Sloveniji z lastno razvito konstrukcijo SOLALU ter
  • prodajamo komponente za postavitev malih - vikend ter velikih in največjih elektrarn za samooskrbo domov in objektov - (moduli, razsmerniki, aluminijasta konstrukcija) lastnih ter drugih slovenskih in tujih proizvajalcev.

Sončna elektrarna na domu s subvencijo Eko sklada Slovenije

Sončna elektrarna za lastno rabo na vikendu ali domu, pomeni samooskrbo vikend objekta ali doma z električno energijo.

Investicijo v sončno elektrarno podpira tudi Eko sklad Slovenije, ki z nepovratno finančno spodbudo spodbuja občane k novim naložbam rabe obnovljivih virov energije in večje učinkovitosti stavb na celotnem območju Republike Slovenije.

izkušnje s sončnimi elektrarnami v Sloveniji


V našem slovenskem podjetju SOL NAVITAS, sončna energija d.o.o. vam lahko naši strokovnjaki, ki imajo večletne izkušnje s postavitvijo sončnih elektrarn na vikendih in drugih objektih na ključ, lahko pa vam tudi dobavimo module, razsmernike in aluminijasto konstrukcijo za postavitev na vikendu ali domu.

Sončne in mini otočne elektrarne za vikend ali dom na ključ

Naše sončne elektrarne za vikend objekte in domove so prilagojene individualnim potrebam po električni energiji. V posameznem vikend oz objektu v Sloveniji je lahko največja sončna elektrarna 11 kVA in ne sme presegati priključne moči.

Velikost sončne elektrarne za samooskrbo vikenda ali doma je odvisna od tega, koliko naprav bo oskrbovala, zato je postavitev individualen projekt, katerega lahko v našem podjetju naročite na ključ.

VPLIV ORIENTACIJE IN SENČENJA NA SONČNE ELEKTRARNE


Poleg sončnih elektrarn lahko v našem podjetju izberete enega izmed treh setov otočnih elektrarn za energetsko samooskrbo vikenda, počitniške hiše ali doma: Mini, Midi ali Maksi.


Seti otočnih elektrarn, Mini, Midi in Maxi, lahko oskrbujejo različne priključene porabnike (hladilniki, skrinje, štedilniki, toplotne črpalke, TV, sijalke, itd) s skupno porabo 300W, 500W oz 1000W.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in zaupate našim številnim izkušnjam s postavitvijo največjih sončnih elektrarn v Sloveniji in tujini, saj smo prepričani, da vam bodo le te, pomagale pri izbiri najprimernejših modulov in komponent za postavitev vaše sončne elektrarne na ključ za vaš vikend, počitniško hišo ali dom.