Seznam podjetij

 • O. K. Consulting, družba za izobraževanje in transformacijski management d.o.o.

  O. K. Consulting je svetovalno podjetje, ki svojim naročnikom pomaga pri izbiri in razvoju kadrov, organizira šole vodenja ter nudi prilagojene rešitve za vse vrste organizacij.

 • Oblak commerce d.o.o.

  Betonski izdelki - kakovostni izdelki iz betona. Na voljo so vam betonski škarpniki, betonski tlakovci, betonski robniki, betonski vogalniki in betonski zidaki.

 • OBLČ d.o.o.

  Sodobni skladiščni prostori namenjeni skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov za panoge, kot so farmacija, kemija, prehranbena industrija, elektronika, ... Prostori se nahjajajo v mestu Kranj, Slovenija en km od avtocestnega izvoza Ljubljana - Karavanke in 5km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Brnik. Sodobni skladiščni prostori namenjeni skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov za panoge, kot so farmacija, kamija, prehranbena industrija, elektronika, ... Prostori se nahjajajo v mestu Kranj, Slovenija 1km od avtocestnega izvoza Ljubljana - Karavanke in 5km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Brnik. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščni objekt.

 • Odako

  V podjetju Odako d.o.o. ponujamo kakovostno pohištveno, stavbno okovje in repro material po ugodni ceni. Prepričajte se o naši pestri ponudbi, ne bo vam žal.

 • Odori d. o. o.

  Naravni, biološko razgradljivi in tudi veganski izdelki na enem mestu. Naravna kozmetika, čistila za dom, ekološki praški za pranje perila in še mnogo več!

 • OGM-BI d.o.o.

  Družba OGM-BI d.o.o. je podjetje, katerega glavni fokus so dimniki in dimniški sistemi. Ustanovljena je bila leta 1991 kot proizvodno, trgovsko družinsko podjetje. Dober dimnik je osnova za varen dom.

 • Okna KLI Ambient d.o.o.

  Okna KLI Ambient d.o.o. z vami že 60 let. Naše glavo področje delovanja je izdelava visoko kvalitetnega stavbnega pohištva, svetovanje, montaža in servisiranje.

 • OKVIRI V d.o.o.

  Ukvarjamo se z izdelavo in prodajo okvirjev. Imamo bogate izkušnje na področju svetovanja pri izbiri okvirjev.

 • Olea Europea Osmisli Estetsko

  Oblikujemo. Celostna grafična podoba, znak, katalog, plakat, embalaža, vabilo, sejemska stojnica, darilo, spletna stran, ambient, hiša, oblikovano spregovorijo.

 • Olimpus d.o.o.

  Ste eni izmed mnogih, ki jih pestijo odvečni kilogrami ali pa bi radi zgolj utrdili vaše telo, a ne veste kako začeti? Mi vemo: obiščite nas v fitnesu Olimpus v Žalcu, kjer vam je za hujšanje ali oblikovanje telesa na izbiro aerobika in druga skupinska vadba različnih vrst. Na izbiro so step aerobika in aerobika tnz ter crossfit vadba, boot camp, pilates, savna, masaže, solarij, ...

 • Omega d.o.o.

  Čistilni pripomočki za dom in poslovne prostore ter prodaja čistilne opreme, vključno s centralnimi sesalnimi sistemi. Vstopite v novo dobo čiščenja.

 • OMNIAEXPORT d.o.o.

  dom in bela tehnika, oprema in posoda za kuhinjo, rekreacija, kampiranje in prosti čas, lepota in zdravje, računalništvo, strojništvo, darila

 • ONZONTHAI, LOVRO SMOLEJ S.P.

  Masaže v Ljubljani - obiščite naš salon, kjer vam je na voljo najboljša masaža v Ljubljani. Profesionalna tajska masaža - Ljubljana-Rudnik. Masaže Ljubljana.

 • Oprema center

  Združitev najboljših oblikovalcev iz vsega sveta, da ustvarijo mojstrovine, ki slavijo umetnost kuhinje. Vrhunska izdelava in najboljši materiali, vodilna tehnologija in oblikovanje vaše nove ARAN dizajnerske kuhinje, je preprosto najboljša odločitev. Nakup kuhinje ARAN je nakup vrhunske kuhinje in ne samo nekaj, kar je podobno kuhinji.