Seznam podjetij

 • S šport, Stojan Blatnik s.p.

  Prodajni program spletne trgovine Pro tenis obsega teniško opremo. V Sloveniji smo prisotni že od leta 2002.

 • S3C d.o.o.

  Njihov cilj je stalna ponudba in hitra dobava kakovostnih izdelkov v Evropi in drugod po svetu. Specializirajo se za področje industrijske pnevmatike in hidravlike. Povezani so s strateškim partnerjem - nemška družba Landefeld iz Nemčije! Dobavijo proizvode do vaših vrat v treh delovnih dneh.

 • S5 Projekt d.o.o.

  Podjetje S5 Projekt d.o.o. se ukvarja s prodajo in montažo čistilnih naprav ter prodajo gradbenega materiala (kanalizacijske cevi, tlačne cevi, LTŽ pokrovi, lovilci olj in maščob).

 • Salinen Prosol d.o.o.

  Podjetje Salinen Prosol d.o.o. je osredotočeno na izdelke iz soli - v ponudbi so produkti kot so jedilna morska sol, jedilna jodirana, sol za mehčanje vode, posipanje cest, za živino. Vsem znana je morska sol Martin Krpan.

 • SARAI d.o.o.

  Smo inovativno podjetje, ki se ukvarja z dobavo keramike in kopalniške opreme za dom, hotele in večje projekte. Po dolgoletnih izkušnjah na mednarodnih trgih smo naše znanje in izdelke ponudili tudi v Sloveniji. Da bi jih Vam prikazali in ponudili na čim širšem področju Slovenije, smo za Vas odprli razstavni salon v Ljubljani.Stremimo k temu, da sodelujemo z najboljšimi dobavitelji saj Vam le tako lahko zagotovimo najboljšo kakovost

 • SAX KONSTRUKCIJE, d.o.o.

  V podjetju Sax konstrukcije nudijo specializirano obdelavo pločevine s CNC tehnologijo znamke Triumf.

 • SCHIEDEL, d.o.o., Prebold

  Senator Friedrich Schiedel je leta 1946 v Erbachu pri Ulmu z ustanovitvijo "Schiedel Kaminwerks" postavil temelje koncerna Schiedel. S hitro rastjo proizvodnje montažnih elementov za dimovodne napeljaveje zraslo podjetje, ki je s sistemi za odvod dimnih plinov na področju novogradenj doseglo vodilni položajv evropskem prostoru.

 • SEJATEH d.o.o.

  Veleprodaja kakovostnega in cenovno konkurenčnega gradbenega materiala priznanih proizvajalcev na trgih Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Vseskozi se trudimo za naše stranke pridobiti čim ugodnejše cene in najboljše razmerje med kvaliteto ter ceno.

 • SELEKTO d.o.o.

  Distribucijsko podjetje Selekto d.o.o., zastopa in distribuira priznane blagovne znamke Silco, PPG, Rupers in Devilbiss. V trgovini Selekto Colorcenter nudimo mešanico barv, celoten proizvodni program blagovne znamke Silco, kot tudi izdelke zastopanih svetovno priznanih proizvajalcev.

 • SEMlift

  Company founded in 2005, more than 20 years of expiriance on filed of elevators. Smo slovensko privatno podjetje s sedežem v Ljubljani in s posamezniki, ki imajo več kot 20-letno prakso na področju montaže in servisa dvigal. Podjetje je bilo ustanovljeno oktobra leta 2005. Ukvarjamo se s prodajo, svetovanjem, montažo in servisom vseh vrst dvigal kot so: osebna dvigala, tovorna dvigala, kuhinjska dvigala, dvižne platforme in invalidska dvigala, dvigala za vsak dom, ipd .. Material dobavjamo od znanih evropskih proizvajalcev opreme kot naprimer: Nemčije, Italije, Španije, Grčije, ... Vodilo naše uspešnosti je strokovno in natančno načrtovanje in izvajanje del ter varnost, kajti le s takim pristopom do poslovnih partnerjev in nenazadnje naših spoštovanih strank postaneš odličen v svojem poslu.

 • Senčila Bled d.o.o.

  Na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili vam zagotavljamo celostne rešitve. Pri svetovanju se vam bomo osebno posvetili. Upoštevali bomo vaše želje in finančna sredstva, ki jih imate na razpolago za opremo prostora s senčili ter vam s strokovnim nasvetom pomagali ugotoviti, kateri tip senčil je za vaš prostor najprimernejši.

 • Senčila Medle d.o.o.

  Senčila Medle d.o.o. Notranji roloji (rolo zavese) in panelne zavese čedalje bolj pridobivajo popularnost, zato ji še dodatno razvijamo in izpopolnjujemo.

 • Senčila Strle d.o.o.

  Senčila Strle d o o nudi senčila, rolete, komarniki, žaluzije, polkna, plise zavese, lamelne zavese, rolo zavese, tende in več vam nudi podjetje Strle d.o.o.