Seznam podjetij

 • G - M & M d.o.o.

  V podjetju G-M&M se ukvarjamo z malo in velikoprodajo ter servisom orodja. Proizvodni sektor sodeluje s številnimi znanimi podjetji - Black & Decker, Dewalt, Stanley ... Poslujemo mednarodno v državah balkana.

 • G-sport d.o.o.

  Spletna trgovina G-sport je bogato obložena s pripomočki za šport, kjer lahko vsakdo najde nekaj zase.

 • G.OGRINC d.o.o.

  Smo trgovsko podjetje ki ponuja izdelke na področju črne ter barvne metalurgije (po želji vam material tudi razrežemo na tračni žagi), strojnih instalacij, okovja za vrata, kovanih izdelkov, motornih pogonov, itd.Nudimo vam tudi storitve na področju kovinskih konstrukcij, izdelave dvoriščnih vrat, vse vrste ograj in stopnic, montaže in priklopi ter servis motornih pogonov. Trudimo se imeti vedno material na zalogi z čim bolj pestro izbiro. Če pa že ni želenega artikla na zalogi nam obseg delovanja omogočajo karseda hitro dobavo le tega.

 • GA kuhinje

  Podjetje GA+kuhinje, Aparati d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004. V preteklih letih se je podjetje iz spletnega ponudnika uspešno razvilo v trgovsko podjetje specializirano za prodajo gospodinjskih aparatov in kuhinj, ter postalo pomemben člen na slovenskem trgu. Kot specialisti za spletno in kataloško prodajo gospodinjskih aparatov ter osebnim, profesionalnim in odgovornim pristopom do prodaje kuhinj smo postali eden vodilnih trgovcev v panogi prodaje kuhinj in bele tehnike v Sloveniji. Naši zaposleni, ki so specialisti na svojem področju, imajo pomembno vlogo pri nemotenem poteku poslovnega procesa. Skrb za izobraževanje in razvoj kadrov je za nas, med drugim, tudi ključni del strategije rasti družbe. Skladno s strategijo družbe našim kupcem zagotavljamo brezskrben nakup opreme za dom, skrbimo za stalno rast in razvoj družbe, naših zaposlenih ter družbeno korist. V družbi se zavedamo socialne ogroženosti in finančne stiske mnogih družin v Sloveniji, zato v sodelovanju z našimi kupci in dobrodelnimi ustanovami pomagamo pomoči potrebnim. V GA+kuhinje ob nakupu nove kuhinje odkupimo tudi vašo staro kuhinjo, ter jo v sodelovanju z dobrodelnimi ustanovami podarimo pomoči potrebnim.

 • galini

  Butična ponudba luksuznih izdelkov Galini. Posteljnina, kopalni plašči in oblačila iz naravnih materialov, litoželezni lonci za brezčasno eleganco vašega doma.

 • Gašper Oletič s.p.

  Smo manjše družinsko podjetje z več letnimi izkušnjami prodaje izdelkov preko spleta, še posebno smo specializirani v spodnjem perilu. Do sedaj smo uspešno dostavili že preko 2.000 paketov. Moramo se pohvaliti da so stranke v več, kot 99,9% zadovoljne in da skoraj nismo zabeležili vračil ali slabih izkušenj z nakupom preko naše spletne strani.

 • GATOM, Nataša Mežnarič, s.p.

  Naša želja je omogočati ljudem zdravo in varčno ogrevanje domov, poslovnih prostorov. Pomembna sta nam kakovost proizvodov in pristen odnos z kupci in poslovnimi partnerji. Ponujamo vse kar ponuja konkurenca, po ugodnejših pogojih in mnogo več.

 • Gcreations

  Oblikovanje in razvoj grafične podobe za podjetja ter celoten marketinški material.

 • Gen1

  Podjetje Gen1 pri predelavi avtomobila na plin upošteva tako finančni vidik investicije, kot tudi okoljsko upravičenst. Pri tem je v ospredju tudi kvaliteta, ki temelji na individualnem razvoju tehnologije z jamstvom garancije.

 • Geodetsko podjetje Sežana d.o.o.

  Geodetsko podjetje Sežana

 • Geoko d.o.o.

  Geoko d.o.o. deluje na področju geoloških raziskav. Dejavnosti podjetja vključujejo projektiranje ter izvedbo samih raziskav, med drugim pa zajemajo tudi vrtanje vrtin, vodnjakov, monitoring vode, delovanje na področju hidrogeologije ter inženirske geologije, in še vrsto drugih ...

 • Gitas d.o.o.

  Danes delujemo kot malo podjetje s 15 zaposlenimi in smo mednajbolj uspešnimi prodajalci ter serviserji tehnike Kärcher v Sloveniji. Z leti smo naš prodajni program razširili še s proizvodnimi programi drugih znanih in preverjenih proizvajalcev čistilne in ogrevalne tehnike.

 • Glasbena točka - prodaja inštrumentov

  V starem mestnem jedru na Ptuju, se nahaja naša trgovina z glasbili. Pri nas boste našli ne le note in prijetno glasbo, temveč tudi različne inštrumente, tako za začetnike, ki na glasbeno pot šele stopajo, kot tudi za prave profesionalce, ki se z glasbo ukvarjajo že vrsto let. Inštrumente lahko v trgovini tudi preizkusite. Z letom 2017 je zaživela tudi spletna trgovina, kjer si lahko pregledate našo ponudbo. Za vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 051 324 632 in mailu glasbenatocka@gmail.com

 • Glasbeni atelje

  Glasbeni atelje d.o.o. je trgovina, ki vam preko elektronske prodaje ponuja glasbila in pripomočke za glasbila ter glasbeno opremo.

 • GLASO d.o.o.

  Leta 1993smo v majhni garaži v Mengšu odprli trgovino z barvami in laki Glasurit. Čez nekaj let smo se odločili, da se razširimo in preselimo v objekt v Poslovni coni v Trzinu. Svoj spekter artiklov smo razširili z zastopstvom za 3M, SIA, Meguiar's, Sata, Rupes, Horn&Bauer ter ostalimi prav tako priznanimi in kvalitetnimi znamkami.Sedaj smo generalni zastopnik in strokovnjaki za mešanje avtolakov in barv GLASURIT. Za naše stranke in uporabnike izdelkov Glasurit, so na voljo tudi številna izobraževanja v tujini.Leto 2015 smo začeli sveže in v povsem novi stavbi v Poslovni coni Žeje pri Komendi, kjer vas pričakujemo z odprtimi rokami in vam z veseljem pomagamo. Ponujamo vam storitve, kot so car wrap in pa izdelke primerne tako za profesionalno uporabo, kot za zgolj ljubiteljsko rabo. Osebna varovalna oprema, avto kozmetika, sredstva za čiščenje in zaščito plovil, avtolaki Glasurit so zgolj odtenek vsega kar je v naši ponudbi.