Optika Zakovšek in Očesna ordinacija: okulistični pregledi, očala z dioptrijo, sončna očala - akcija in kontaktne leče

Optika Zakovšek


Optika in Očesna ordinacija Zakovšek: okulistični pregledi in obiski na domu.

Optika Zakovšek je optika in očesna ordinacija. Okulistični pregledi za očala z dioptrijo oziroma korekcijska očala so za kupce očal v Optiki Zakovšek brezplačni. Okulistični pregledi, ki jih izvaja naša očesna ordinacija, obsegajo meritve dioptrij za očala z dioptrijo in kontaktne leče ter pregled očesnega pritiska in pregled očesnega ozadja. V optiki izdajamo tudi potrdilo za vozniški izpit B-kategorije, ki je predloga medicini dela. Optika Zakovšek in očesna ordinacija vam naštete meritve ob nakupu očal z dioptrijo izdela brezplačno. Trenutno velja tudi posebna akcija za sončna očala.

Optika Zakovšek vam preko spleta ponuja naročanje na brezplačni očesni pregled (za kupce očal):


Brezplačni očesni pregledi

Optika ZakovšekOptika Zakovšek in Očesna ordinacija: kakovostna očala z dioptrijo v nekaj dneh

Optika Zakovšek in očesna ordinacija vam nudi očala z dioptrijo z okvirji različnih proizvajalcev, in sicer Adidas, Luxottica, Carrera, Rodenstock, Koali, Öga, Nomad, Lightec, Marius, Cottet, Rebel in Tatoo. Okulistični pregledi so brezplačni, če kupite očala z dioptrijo pri nas. Enako velja, če se odločite za kontaktne leče. Očala z dioptrijo dobite v nekaj dneh. Optika Zakovšek je pogodbeni dobavitelj ZZZS za očala z dioptrijo in kontaktne leče na recept.


Optika Zakovšek in Očesna ordinacija: kakovostna sončna očala - akcija za sončna očala

Optika Zakovšek ima na zalogi tudi kakovostna sončna očala. Akcija, ki jo naša optika in ordinacija ponuja pred poletjem, velja za vsa sončna očala. Akcija za sončna očala v Optiki Zakovšek, kjer lahko seveda dobite tudi očala z dioptrijo in kontaktne leče, vključuje 20-odstotni popust pri plačilu sončnih očal z gotovino.


Optika Zakovšek in Očesna ordinacija: kakovostne korekcijske in barvne kontaktne leče

Okulistični pregledi za kontaktne leče in očala z dipotrijo naša optika in ordinacija nudi brezplačno, če kontaktne leče ali korekcijska očala kupite pri nas. Optika Zakovšek in očesna ordinacija ima na voljo tudi barvne kontaktne leče, ki niansirajo ali poudarijo naravno barvo vaših oči.

Optika Zakovšek | Optika Zakovšek, okulistični pregledi, očesna ordinacija, očala z dioptrijo, sončna očala akcija, kontaktne leče - povezave do naše spletne strani:

  • Optika Zakovšek
  • Okulistični pregledi
  • Očesna ordinacija
  • Očala z dioptrijo
  • Sončna očala akcija
  • Kontaktne leče
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje