komarnik za vrataRolo komarniki za vrata so zelo enostavni za rokovanje


Naši rolo komarniki so primerni za namestitev na okna in vrata. Če imate klasična pvc vrata, panoramska pvc vrata ali harmonika pvc vrata, bomo našli pravo rešitev za vaš dom. Rolo komarnik za vrata in plise oziroma harmonika komarnik za vrata sta učinkovit način da notranji prostor zaščitite pred insekti. Model rolo je zelo preprost za rokovanje, saj se s potegom rolo mrežice namesti na končno pozicijo s klik sistemom. Rolo komarnik na vratih deluje na isti način kot zunanja rolo senčila. Model rolo za vrata je primerna izbira kadar rabite prosta vrata, ker lahko rolo zelo hitro pospravite in potem takoj namestite rolo nazaj. Ko rolo komarnik na vratih ni v uporabi, je mrežica pospravljena v posebni rolo omarici, ki je nameščena nad vrati.


Rolo komarnik za vrataPlise oziroma harmonika komarnik je primeren za vrata večjih dimenzij


Harmonika komarnik je drugo ime za plise komarnik. Harmonika komarniki se vgrajujejo na vrata takrat, ko ni prostora za rolo, krilni ali nihajni model. Harmonika komarnike priporočamo tudi takrat ko imate vrata večjih dimenzij. Model harmonika je zelo primeren tudi za odprtine nepravilnih oblik. Okvir harmonika in rolo komarnikov za vrata je izdelan iz estrudiranega aluminija in je prašno barvan. Mreža harmonika in rolo komarnikov za vrata je tanka vendar zelo vzdržljiva. Harmonika oziroma plise komarnik je najbolj podoben harmonika vratom. Videz in princip zapiranja je pri harmonika vratih in plise komarniku za vrata isti. Če pa vgrajujemo komarnik za harmonika vrata je pa najprimernejša izbira drsni ali plise. Glede na to, da se harmonika vrata vgrajujemo tja, kjer ni prostora za vratno krilo, je potrebno to omejitev upoštevati tudi pri izbiri komarnikov za vrata.

VEČ O ROLO KOMARNIKIH


Izberite rolo, plise ali drsni komarnik za vaša okna in vrata


Imamo lastno proizvodnjo, zato se lahko prilagodimo željam vsake stranke. Po meri vam naredimo rolo, plise oziroma harmonika, drsne in vse druge vrste komarnikov, ki jih imamo v našem prodajnem programu. Namestimo jih na vse vrste oken in vrat: pvc, aluminijasta ali lesena. Vgradnja je enostavna in hitra. Preberite več na naši spletni strani: http://www.strle.net/.