Računovodsko, poslovno in davčno svetovanje - računovodski servis A-Enter vam zagotavlja zanesljive in kakovostne računovodske storitve

Zlasti novoustanovljena podjetja, ne glede na to ali gre za gospodarske družbe, samostojne podjetnike ali društva, se morajo pri poslovanju pogosto prebijati skozi številne birokratske ovire. Njihove podatke in poslovna poročila morajo dobiti inštitucije, kot so davčna uprava, statistični urad in podobne državne ustanove. Da bi svoj čas lahko koristno usmerili v posel, so vodenje poslovnih knjig prepustili podjetjem, ki so usposobljeni za računovodsko, poslovno in davčno svetovanje. Računovodski servis A-Enter vam zagotavlja kakovostne in zanesljive računovodske storitve. Poskrbeli bomo, da bo vaše podjetje, s.p. ali društvo izpolnjevalo vse zakonske obveznosti na področju računovodstva in pravočasno izdelan obračun davčnih obveznosti. Računovodsko svetovanje pa zajema tudi poslovno svetovanje.

Davčno svetovanje s področja davčnih predpisov

Davčno svetovanje je pomembna dejavnost, saj vam lahko pravilna izbira davčne politike podjetja ustvari velike davčne prihranke. Naš računovodski servis se tega dobro zaveda, saj imamo na tem področju tudi dovolj izkušenj. Davčno svetovanje v glavnem zajema področje davčnih predpisov: svetovanje s področja davka na dodano vrednost in davka od dohodka pravnih oseb ter svetovanje s področja dohodnine in prispevkov za socialno varnost. Pri odpiranju novega podjetja vam nudimo davčno svetovanje pri izbiri ustrezne statusne oblike delovanja, preoblikovanju iz ene v drugo statusno pravno obliko ali pri zaprtju dejavnosti. Če pride do kompleksnejših davčnih zagat, pa sodelujemo s priznanimi davčnimi strokovnjaki, ki so nam v veliko pomoč. Davčno svetovanje, kot ga nudi naš računovodski servis, vam omogoča optimalno izrabo možnosti, ki vam jih ponuja zakonodaja. Davčno, poslovno in računovodsko svetovanje in računovodske storitve po vaši meri bodo poskrbeli za to, da boste lahko bolj brezskrbni. Prihranili boste tudi veliko časa, ki ga boste lahko koristno usmerili v vaš posel.

Za še več podrobnosti pa obiščite našo spletno stran!