Računovodski servis A-Enter na Vrhniki zagotavlja celovite računovodske storitve: e-računovodski servis, elektronski plačilni promet, obračun potnih stroškov za s.p., plačilni nalogi

Računovodski servis A-Enter vam nudi celovite računovodske storitve za podjetja, za s.p. in za društva, na voljo pa so vam tudi tudi dodatne računovodske storitve:

  • E-računovodski servis vam omogoča dostop do svojih poslovnih podatkov preko spleta.
  • Elektronski plačilni promet je v našem računovodstvu že utečena praksa. Preko spletnega bančnega poslovanja opravimo plačevanje vaših obveznosti.
  • Obračun potnih stroškov za s.p. - opravimo na podlagi potnih nalogov. Pri tem je pomembno, da so na obrazcu izpolnjeni vsi podatki in da obračun potnih stroškov vsebuje tudi dokazila, s katerimi dokažete dejansko potovanje.
  • Plačilni nalogi - virmani: za vas jih pripravimo v primeru, če ne uporabljate elektronskega bančnega plačilnega poslovanja.

Urejena kurirska služba - prevzem in dostava dokumentov

Naš računovodski servis na Vrhniki ima urejeno kurirsko službo - po dokumente lahko pridemo k vam. Tako boste prihranili čas in se boste lahko še bolj posvetili svojemu poslu. Zadovoljstvo naših strank je za nas pomembno, zato bomo poskrbeli, da boste obveščeni o vseh pomembnih spremembah v poslovanju. Poleg elektronskega obveščanja prisegamo tudi na individualni pristop, zato si vzamemo čas za osebni stik. Osebni skrbniki (referenti), ki vam bodo dodeljeni, bodo tudi natančno seznanjeni s podrobnostmi v vašem poslovanju in bodo vselej dostopni za vaša vprašanja, nasvete in pomoč. Enkrat na leto pa v našem podjetju pripravimo Dan odprtih vrat, na katerem poskrbimo za prijetno neformalno druženje.

Skrb za naše poslovne partnerje je naše poslanstvo

Naše temeljne dejavnosti so usmerjene v zadovoljstvo uporabnikov naših storitev. Poslovna kultura podjetja oblikuje motivirane sodelavce, ki bodo znali in zmogli zadovoljiti izzive prihodnosti. Skrb za naše poslovne partnerje je naše poslanstvo - dovolite nam, da poskrbimo tudi za vaše poslovanje.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kakovostnih in zanesljivih računovodskih storitvah, ki vam jih zagotavljamo v računovodskem servisu A-Enter na Vrhniki.