Računovodski servis s tradicijo, ki ponuja profesionalno računovodsko svetovanje ter računovodske in knjigovodske storitve, kot so zaključni računi, vodenje poslovnih knjig in knjiženje

Računovodski servis A-Enter vam ponuja profesionalno računovodsko svetovanje ter računovodske in knjigovodske storitve.

  • Obračun plač in drugih izplačil: storitev opravljamo tako za podjetja kot za samostojne podjetnike in društva.

  • E-računovodstvo: omogoča vam, da lahko preko spleta dostopate do svojih poslovnih podatkov in tako lahko tudi hitreje izdelate svoj poslovni načrt in ostala poročila.

  • Davčno svetovanje: nudimo vam individualno davčno svetovanje s področja davčnih predpisov - s področja davka na dodano vrednost, davka od dohodka pravnih oseb in s področja dohodnine in prispevkov za socialno zavarovanje. Naš računovodski servis sodeluje tudi s priznanimi davčnimi strokovnjaki.

  • Elektronska izvršba: vaše zapadle terjatve predlagamo v izvršbo, vlogo za elektronsko izvršbo pa vložimo na podlagi verodostojne listine preko portala e-Sodstvo.

  • Opravimo tudi dodatne računovodske storitve, kot so elektronska oddaja individualnih REK (iREK) obrazcev, plačevanje vaših obveznosti preko elektronskega bančnega poslovanja, obračun potnih stroškov, priprava nalogov in virmanov, vodenje administracije (pisanje računov, dopisov ...) in kurirske storitve.

A-Enter - zanesljiv računovodski servis in računovodsko svetovanje po vaši meri

Zaradi našega dolgoletnega delovanja smo postali pravi specialisti za računovodstvo. Z uporabo sodobnih tehnologij, nenehnim izobraževanjem in osebnim pristopom bomo lahko vaše poslovanje organizirali po vaši meri. Naše delovne prostore boste našli na Vrhniki - na Voljčevi cesti 1. Za vas smo odprti med tednom od 6.30 do 14.30. Na voljo pa smo vam tudi na telefonski številki 01/750-28-40 in preko elektronske pošte info@a-enter.si.