Avtografika in digitalni tisk na samolepilne folije ter oglaševanje s transparenti

Avtografika | NeonartAvtografika postaja čedalje bolj priljubljen način oglaševanja. Digitalni tisk na kvalitetne samolepilne folije in transparenti v ponudbi podjetja Neonart. V naši ponudbi tudi: led napisi, reklamne tablice, obdelava stekla, drogovi za zastavo, cnc obdelava kovin, 3D črke, reklamni totem, reklamne table, svetlobne table, reklamni panoji, svetlobni napisi in drugi promocijski izdelki.


Avtografika - najnovejši trendi reklamne grafike

Avtografika je najnovejši pristop k reklamni grafiki. Avtografika postaja zaradi svoje učinkovitosti eden izmed najbolj priljubljenih načinov oglaševanja. Digitalni tisk na samolepilne folije omogoča hitro in kvalitetno izdelavo tiskanega materiala. Ekipo Neonart d.o.o. sestavljajo izkušeni grafiki, ki samolepilne folije natančno prilepijo na vse vrste vozil.


Avtografika - kvalitetne samolepilne folije za vsako površino

Avtografika je prilagojena vsem tipom vozil. Grafično predlogo za nadaljnji digitalni tisk obdelamo s posebnim računalniškim programom. Avtografika mora upoštevati nekaj posebnosti, saj gre za oglaševanje na vozilu, ki je izpostavljen nepredvidljivim zunanjim razmeram. Kvalitetna avtografika je zato pomembna. Uporabljamo visoko kvaliteten digitalni tisk, s katerim prenesemo grafiko na samolepilne folije. Za boljšo obstojnost samolepilne folije jo prelepimo s prozorno uv zaščito.

Avtografika | Neonart Avtografika | Neonart


Digitalni tisk - transparenti za učinkovito oglaševanje

Transparenti in reklamni panoji so učinkovit način oglaševanja. Digitalni tisk omogoča kvalitetno izdelavo. Transparenti se tiskajo na obstojno pvc platno in so enostavni za prenašanje. Enostransko ali dvostransko potiskani transparenti za oglaševanje vašega podjetja, storitev in izdelkov. Digitalni tisk za neskončen vir kreativnosti in idej.


Neonart | Avtografika, digitalni tisk - povezave do naše spletne strani: