Promocijski izdelki za mobilni marketing

Promocijski izdelki – mobilni marketing: klip klap okvirji za plakate, pingvin stojala in roll up stojala, banner stojala, promocijska stojala, stojalo za prospekte in omejevalni stebrički. Vsi promocijski izdelki za mobilni marketing na enem mestu.


Promocijski izdelki – pingvin stojala in roll up stojala

Pingvin stojala | NeonartPingvin stojala in roll up stojala so namenjena za reklamiranje izdelkov in novosti podjetij na sejmih, v avlah, recepcijah, razstavah, saj jih odlikuje enostavno prenašanje in teža izdelka. So zelo priljubljena promocijska stojala zaradi večkratne možnosti spremembe printa na promocijskem stojalu za mobilni marketing. Roll up stojala so mobilna promocijska stojala, enostavna za sestavo, zlaganje in prenos panojev. Tako pingvin stojala kot roll up stojala so na voljo v poljubnih grafičnih potiskih. Mobilni marketing, ki ga omogočajo mobilna promocijska stojala, kot so pingvin stojala in roll up stojala, je primeren za kratkotrajno oglaševanje. Kvalitetni promocijski izdelki in mobilna promocijska stojala za mobilni marketing – oglejte si ponudbo podjetja Neonart. Oglejte si še našo preostalo ponudbo: drogovi za zastavo, cnc obdelava kovin, led napisi, obdelava stekla, reklamne tablice, reklamni panoji, svetlobni napisi in avtografika.

 
Mobilni marketing – urejeno reklamno gradivo omogoča stojalo za prospekte

Stojalo za prospekte je idealen način za organizirano ponudbo prospektov. Mobilno stojalo za prospekte pa je enostavno za postavljanje in prenašanje iz sejma na sejem. Stojalo za prospekte je možno dobiti v različnih izvedbah. V kolikor imate posebne želje, lahko stojalo za prospekte izdelamo po meri. Atraktivni promocijski izdelki za mobilni marketing vam bodo v pomoč pri oglaševanju. Za učinkovito oglaševanje lahko iz naše ponudbe izberete tudi: reklamne table, svetlobne table, reklamni totem ali izrazite 3D črke.


Okvirji za plakate za zaščito in urejenost plakatov

Okvirji za plakate, so promocijski izdelki, ki dajejo reklamnemu plakatu boljši izgled. Plakati, na katerih so natisnjeni reklamni napisi so enostaven način oglaševanja, s katerimi lahko dosežete veliko množico. Primerni okvirji za plakate lahko reklamo, ki jo oglašujete, še bolj izpostavijo. Klip Klap okvirji za plakate so enostavni za vstavljanje ali menjavo plakatov.


Neonart | Promocijski izdelki, mobilni marketing, okvirji za plakate, stojala za prospekte – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Neonart
Naslov
Zagrebška cesta 20
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
02 426 0100
Seznam fraz
Promocijski izdelki, mobilni marketing, okvirji za plakate, pingvin stojala, stojalo za prospekte, roll up stojala, promocijska stojala
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA