Drogovi za zastavo so primerni za reklamne zastave

Drogovi za zastavo lahko izpostavijo reklamne zastave in ostale državniške, podjetniške zastave. Drogovi za zastave podjetja NEONART so izdelani iz aluminija, eloksirane ali plastficirane izvedbe, različnih višin. Drog za zastavo višine 6 in 8 m je cilindrične, višji drogovi kot 8m pa so izdelani konusno. Drogovi za zastave so tudi mobilne oz. teleskopske izvedbe do višine 5m. Drogovi imajo na vrhu 360° vrtljivo horizontalno prečko za obešanje zastave. Zastava se enostavno in hitro menja kar s tal, brez zahtevnega podiranja droga ob menjavi zastave, saj ima v notranjosti drog mehanizem za menjavo. Drog za zastavo potrebuje ustrezen betonski temelj za vgradnjo preko pocinkanege nosilnega sidra.

 

Drogovi za zastavo | Neonart                           Drogovi za zastavo | Neonart

 

Drogovi za zastavo iz aluminija

Drogovi za zastavo iz aluminija, ki jih nudi Neonart d.o.o., so na voljo v višini od 6 do 12 metrov. Drogovi za zastavo imajo na vrhu droga horizontalno prečko, ki je vrtljiva. Reklamne zastave tako enostavno nataknemo na prečko, s karabini pa se ob strani vpne na obročke in na protiutežni mehanizem. Drog za zastavo je zasnovan tako, da ne boste imeli težav z menjanjem reklamne zastave.

 

Drogovi za zastavo | NeonartReklamne zastave so v zraku še bolj opazne

Za večjo opaznost vaše podjetniške reklamne zastave, le to izobesite na drog za zastavo. Za obešanje reklamne zastave so pri nas na voljo kvalitetni drogovi za zastavo iz aluminija. Sami pa lahko na vrhu droga za zastavo poljubno izberete različne okrasne zaključke. Drogovi za zastavo omogočajo različne možnosti spusta zastave. Neonart d.o.o. nudi tudi ostale proizvode, namenjene oglaševanju: led napisi, obdelava stekla, reklamni napisi, reklamne tablice, avtografika, cnc obdelava kovin, reklamne table, svetlobne table, reklamni totem, reklamni panoji, 3D črke ter svetlobni napisi.


Drogovi za zastavo – tudi teleskopski drog s slovensko zastavo

Tipski teleskopski drog s slovensko zastavo je na voljo v višini do 6,5 metrov. Drog za zastavo je enostaven za prevoz in vgradnjo, saj je zložljiv. Obeležite tudi vi slovenske praznike z zastavo. Izobešena slovenska zastava za večji občutek pripadnosti in prazničnosti.


Neonart | Drogovi za zastavo in reklamne zastave – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Neonart
Naslov
Zagrebška cesta 20
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
02 426 0100
Seznam fraz
Drogovi za zastavo, reklamne zastave, drogovi, drog za zastavo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA