Obdelava stekla in izdelki iz pleksi stekla

Izdelki iz pleksi stekla | NeonartObdelava stekla in izdelki iz pleksi stekla je storitev namenjena reklamni industriji. Akrilno steklo preoblikujemo in predelujemo. Končni rezultat so različni izdelki iz pleksi stekla, kamor se lahko natiskajo ali  vgravirajo tudi različni reklamni napisi. Obdelava stekla zajema laserski razrez in graviranje stekla. Laserski razrez uporabljamo tudi pri obdelavi kovin.


Obdelava stekla – akrilno steklo

Obdelava stekla kot je akrilno steklo zajema naslednje postopke: vakuumiranje, laserski razrez, graviranje stekla, upogibanje, poliranje in matiranje. Drobni izdelki iz pleksi stekla potrebujejo natančnost in preciznost. Natančna obdelava stekla, ki jo omogoča laserski razrez, uresniči vsako željo. Za unikatnost pa poskrbi tisk ali graviranje stekla.

 


Obdelava stekla – pisarniški izdelki iz pleksi stekla

Del pisarniške opreme so lahko zanimivi izdelki iz pleksi stekla, stojala za zloženke, vizitke in cenike. Obdelava stekla, kot je akrilno steklo, omogoča izdelovanje najrazličnejših izdelkov. Najpogostejši pisarniški izdelki iz pleksi stekla so namizna in stenska stojala, ki skrbijo za red in organizacijo v pisarni. Neonart nudi tudi ostale izdelke, ki vam bodo v pomoč pri oglaševanju: drogovi za zastavo, promocijski izdelki, led napisi, avtografika, 3D črke, reklamni totem, reklamni panoji, reklamne table, svetlobne table, svetlobni napisi.


Obdelava izdelka – vakuumiranje pleksi stekla in ostalih termičnih mas

Kvalitetni in estetski izdelki iz pleksi stekla so lahko popolnoma individualni izdelki za pisarno in dom. Zahtevajo sicer dobrega oblikovalca, dobro tehnično podporo za izdelavo modelov, kalupov in nazadnje izvajalca za končno izvedbo. Vse to vam lahko ponudimo pri podjetju Neonart d.o.o. Obdelava stekla, kot je akrilno steklo, lahko uresniči vsako idejo. K temu seveda pripomorejo strokovnjaki s področja tehnologije obdelave pleksi stekla in  dobra strojna oprema – vakuumski stroj, formata za vakuumiranje pleksi stekla poljubnih oblik.


Neonart | Obdelava stekla, izdelki iz pleksi stekla, graviranje stekla – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Neonart
Naslov
Zagrebška cesta 20
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
02 426 0100
Seznam fraz
Obdelava stekla, izdelki iz pleksi stekla, laserski razrez, graviranje stekla, akrilno steklo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA